Πολλές φορές στην ζωή αποδεικνύεται ότι κάτι που για κάποιους μπορεί να φαίνεται βουνό για κάποιους άλλους ίσως είναι πεδιάδα. Αυτή η εντύπωση μας δημιουργήθηκε όταν βρεθήκαμε την Παρασκευή το βράδυ στην παραλία της Περαίας και χαρήκαμε τον περίπατό μας μπροστά από τα φωτισμένα περίπτερα των εκθετών της 1ης Εμπορικής έκθεσης του Δήμου Θερμαϊκού.
Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τους περισσότερους Περαιώτες που ενημερώθηκαν για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Θερμαϊκού αλλά και ευρύτερα.

Μια έκπληξη που έδειξε ότι απλά χρειάζεται η διάθεση και αποφασιστικότητα για να προχωρήσει ο Δήμος στην προβολή της επιχειρηματικότητας της περιοχής μας. Τι κι αν  υφίσταται καντά δύο χρόνια η Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού που αποκλειστικό σκοπό έχει την προβολή του Δήμου, δεν κατάφερε να διοργανώσει κάτι ανάλογο, που έγινε σε χρόνο ρεκόρ μετά από τον ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα του Παναγιώτη Τροκάνα (που δούλεψε γι' αυτό) σε συνεργασία με μια καταρτισμένη επαγγελματία.
Ικανοποιημένοι εμφανίστηκαν και οι εκθέτες σε σχετικές ερωτήσεις που τους θέσαμε θεωρώντας ότι είναι μια πολύ καλή προσπάθεια που έπρεπε να γίνει, πιθανόν και νωρίτερα και φυσικά επιθυμούν την συνέχισή της και καθιέρωσή της ως ένας τοπικός θεσμός για την προβολή της επιχειρηματικότητας.



Ο καιρός βέβαια δεν στάθηκε αρωγός αφού η βροχή του Σαββάτου και τα μποφόρ της  Κυριακής πιθανόν να αποθάρρυναν περισσότερους Θερμαϊκιώτες να επισκεφτούν την Έκθεση.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

5 comments:

  1. ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΗ,,Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΟΚΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ..ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ. Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟ 250 Ε ΓΙΑ 2 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΓΙΑ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑΣΧΟΛΙΑΣΘΕΙ ΘΕΤΙΚΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΚΑΙ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΠΠΑΚΥΘ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΑΡΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γιατί ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΑΡΙ παρακαλώ ; Κοιλίτσα είναι; Θα άλλαζε το πράμα αν φούσκωνε από καμάρι και…υπερηφάνεια! Γιατί υπερηφάνεια;; Ούτε αυτό το ξέρω…Οσοι γνωρίζουν ας δώσουν την απάντηση!
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας ησασταν και σεις μαγκες να κανετε εκδηλωσεις και να εχετε τετοια γυναικαρα διπλα σας και με το δικιο σας θα φουσκωνατε και απο καμαρι και απο υπερηφανεια. Συγζαρητηρια στις μεχρι τωρα επιλογες του προεδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.