ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Αρχίζει το Κυριακή στις  1 Ιουλίου 2013 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο στις 27  Ιουλίου 2013.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: έχουν όλοι οι παίχτες του Τέννις πάνω από 14  ετών κάθε επιπέδου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΜΟΝΟ: Μία κατηγορία ανδρών και μία γυναικών.
                         ΔΙΠΛΟ: Μία κατηγορία

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μέχρι 28 Ιουνίου 2013 στο website  του KAPSALAS TENNIS CLUB   www.ktc.gr ή στο 6931 836647

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Σύστημα  DOUBLE KNOCK OUT στα 2 νικηφόρα σετ.  Σε περίπτωση ισοπαλίας θα παιχτεί tie break 10 πόντων.  Κάθε παίκτης θα παίξει τουλάχιστον ΔΥΟ αγώνες!!  (Φεύγει κάποιος μετά την δεύτερη ήττα)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Η κλήρωση θα γίνει το απόγευμα της 28 Ιουνίου από την Διεύθυνση του KAPSALAS TENNIS CLUB.  Το πρόγραμμα αγώνων θα ανακοινωθεί το Σάββατο 29 Ιουνίου στο site του KAPSALAS TENNIS CLUB.  www.ktc.gr

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ: Τήρηση κανόνων αθλητικής συμπεριφοράς, διαιτησία  αν  ζητηθεί,  παράβολο 30 ευρώ που θα καταβληθεί στο ΚΤC πριν την κλήρωση ή κατάθεση στον λογαριασμό 120/55/0101221509 της ΤΡΑΠΕΖΑΣ EUROBANK EFG.  Οι μπάλες θα ΔΟΘΟΎΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤC και είναι ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΙΣ.

Στους φιναλίστ των αγώνων κάθε κατηγορίας θα δοθούν κύπελλα και στους νικητές κύπελλα και τσάντα 12 θέσεων  ΜΑΝΤΙΣ (Προσφορά της ΜΑΝΤΙΣ) .

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  ΚΑΨΑΛΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.