Επ' ευκαιρία των εγκαινίων του σταθμού των ενοικιαζομένων ποδηλάτων του Δήμου στην Περαία, που θα γίνουν το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 8 μμ, θα εκδράμουν στην πόλη μας όλοι οι υψηλόβαθμοι δεξιοί παράγοντες της Μακεδονίας, που μας έχουν κάνει (μαζί με τους συνοδοιπόρους τους του ΠΑΣΟΚ) τη ζωή ποδήλατο με την ανοχή τους στους διεθνείς τοκογλύφους, την υπογραφή των μνημονίων και την εφαρμογή του σχεδίου "εξαθλίωση των Ελλήνων" που περιλαμβάνει ανεργία, αυτοκτονίες, κατασχέσεις, φτώχεια, δυστυχία και υποταγή.

Ψάχνουν πραγματικά ευκαιρία τα πολιτικά ανθρωπάκια της ΝΔ να εισχωρήσουν σε όποια εκδήλωση "τους παίρνει" για να δημιουργήσουν την ψευδή εικόνα ότι δεν κρύβονται από τους πολίτες. Αυτή είναι μια επιχείρηση "come back" του σάπιου πολιτικού συστήματος. Κι αλίμονο στους πολίτες αν δεχτούν αδιαμαρτύρητα αυτού του είδους την προκλητική και αναίσχυντη τακτική τους.

Ιδού το βαρύγδουπο δελτίου τύπου που διανεμήθηκε από τον Δήμο Θερμαϊκού, και που πραγματικά μας θυμίζει άλλες εποχές (εγκαίνια, κορδέλες, υπουργοί και Σια):
 

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Αλεξανδρής και ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Παναγιώτης Τροκάνας θα πραγματοποιήσουν τα εγκαίνια της δράσης «Βόλτα με ποδήλατο» για την καλοκαιρινή περίοδο Ιούνιος – Σεπτέμβριος 2013.
Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 και ώρα 20:00 στο σταθμό της δράσης επί των οδών Ακτής και Φιλίππου στην ανατολική πλευρά της παραλίας Περαίας.

Την κορδέλα των εγκαινίων θα κόψει ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Καράογλου Θεόδωρος και την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Τζιτζικώστας Απόστολος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Τσαμασλής Γιώργος και ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης κ. Αναστασιάδης Σάββας.   

Ειλικρινά κρίμα που μια πρωτοβουλία άξιων δημοτικών ανθρώπων επιχειρείται να καπηλευθεί από το πανάθλιο πολιτικό και κομματικό  σύστημα με τέτοιου είδους παράτες.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.