update 18:15
Σε τηλεφωνική παρέμβασή του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Κούτουκας μας διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει πρόθεση διακοπής των διαδικτυακών μεταδόσεων των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Μάλιστα οποιαδήποτε προβλήματα με την σύνδεση οφείλονται σε αλλαγή port του server φιλοξενίας. Να ευχαριστήσουμε για τις άμεσες εξηγήσεις. Να σημειώσουμε όμως ότι το λινκ στη homepage της ιστοσελίδας του Δήμου αφαιρέθηκε και επανήλθε εντός της ημέρας ....

Το  αποφασίσανε εν κρυπτώ. Ποιος ξέρει ποια νύχτα και σε ποια γκροτεσκ μάζωξη των "εξ απορρήτων" της ομάδας που διευθύνει την ανυπαρξία στο Δήμο Θερμαϊκού; Υιοθετήσανε άμεσα την άποψη αυτού (του Επανομίτη Πρόεδρου ντε) που  είχε διαπιστώσει ότι όλα τα κακά στον Δήμο "ξεκινάνε από το ράδιο" (έτσι είπε εννοώντας ότι είναι μέγιστο λάθος να υπάρχει απευθείας ιντερνετική αναμετάδοση των συνεδριάσεων κι αυτό γιατί ότι "λέμε το ακούνε" είπε). Ο Αλεξανδρής το έπιασε στον αέρα. Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις έπεσε η χατζάρα στην διαφάνεια και την ενημέρωση των δημοτών. Τους πείραζε πως όλοι μάθαιναν τις "χοντράδες" που έλεγαν ή και τις αποφάσεις που έπαιρναν και οι οποίες αναμεταδίδονταν συνοδευόμενες από το αντίστοιχο ηχητικό ντοκουμέντο σχεδόν πάντα από τον Ακτιβιστή αλλά και από τα άλλα blogs της περιοχής..

Σπέρνουν τώρα βουβαμάρα στην αίθουσα συνεδριάσεων. Και μάλιστα στα μουλωχτά (προσφιλής τακτική των ανίκανων) εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα του Δήμου Θερμαϊκού το μπανεράκι με το λινκ που παρέπεμπε στις online μεταδόσεις των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Θα θερίσουνε θύελλες αντιδράσεων. Έτσι κι αλλιώς λίγος καιρός τους έμεινε.

Σημαδιακό; Έχει σχέση με την διακοπή των μεταδόσεων;

Σήμερα κρίνονται από το δημοτικό συμβούλιο οι προσφυγές ενάντια στην τροποποίηση για το ΣΑΝΤΑ που έχουν κατατεθεί.

Ακούστε την υπόδειξη Καζάκη προς Αλεξανδρή  να "φύγει το ράδιο" (συνεδρίαση 23/5/13) και τις κόντρες με τον Αλεξανδρή (για την απώλεια του κάμπινγκ Επανομής)

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.