Η κυβέρνηση , για άλλη μια φορά , με την γνωστή της πρακτική του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν " , με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου & απαξιώνοντας την βουλή και κυρίως την βούληση του λαού ( που νιώθει , έτσι κι αλλιώς προδομένος & από τους εκπροσώπους του στη βουλή , τις περισσότερες φορές ) , αποφάσισε να κλείσει την Ε.Ρ.Τ. , πραξικοπηματικά & με διαδικασίες υπερτάχιστες .
Με τα γνωστά της όπλα τα τρία τελευταία χρόνια , που είναι α) η απαξίωση ολόκληρων ομάδων εργαζομένων , με την λασπολογία εναντίον τους από τα ιδιωτικά Μ.Μ.Ε. με σκοπό την χειραγώγιση της κοινής γνώμης , β) η φίμωση κάθε αντίδρασης & γ) η βίαιη καταστολή με την συνέργεια της αστυνομίας του κ. Δένδια , κατάφερε να γκρεμίσει κάθε κοινωνικό αγαθό & υπηρεσία που είχε αποκτήσει ο ελληνικός λαός , όπως παιδεία , υγεία , εργασία , δικαίωμα στη σίτιση & στην οικογενειακή εστία .
Τώρα , αφού έχει δρομολογήσει & το ξεπούλημα όλης της δημόσιας περιουσίας , των υποδομών & δικτύων , της ενέργειας , του νερού , των φιλέτων δημόσιας γης , με μια απλή μεταβίβαση στην ανώνυμη εταιρεία ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ. , αποφάσισε να φιμώσει και το δημόσιο μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του λαού , την Ε.Ρ.Τ. , λίγο πριν αποσυνδέσει τα μηχανήματα της εντατικής στην οποία μας έχουν καθηλώσει .
Όσο ακόμα αναπνέουμε & όσο ακόμη μπορούμε να σκεφτούμε , άς υψώσουμε την φωνή μας απέναντι στην λαίλαπα που προετοίμασαν για μας και την πατρίδα μας .
Όλοι μαζί στους δρόμους , να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στο κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ. .
Άν αντισταθούμε όλοι μαζί ενωμένοι , μόνο τότε θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα . Αυτό μας δίδαξε η Ιστορία ανά τους αιώνες . Γι' αυτό στο χέρι μας είναι να διορθώσουμε έστω & καθυστερημένα το κεφάλαιο της Ιστορίας , που θα γραφτεί για την δική μας εποχή .
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. “ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ Ε.Ρ.Τ.”

    Αφού λοιπόν τα μέλη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ θέλουν να συμπαρασταθούν στα διορισμένα κομματόσκυλα , στο κηφηναριό, στα αρχιλαμόγια της κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος, στο αληταριό που έχει «διοριστεί» και δήθεν «δουλεύει» στην ΕΡΤ κλπ κλπ που τελειωμό δεν έχουν, να μην ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΦΕΞΗΣ για τα χαράτσια, για τους φόρους, για τα παιδιά τους που τους βγαίνει η πίστη μέχρι να τα σπουδάσουν, για «έκτακτες εισφορές» που τους έρχονται κατακούτελα (και θα συνεχίσουν να έρχονται!), για το κυνήγι που έχουν βαλθεί όλοι να τους κάνουν και τόοοοοοσα άλλα που έπονται !
    Μιας τότε που δεν θέλουν να απαλλαγούν από τις 8500 «υπαλλήλους» της ΕΡΤ, δεν υπάρχει και κανένας λόγος να παραπονιούνται! Απλά πράματα!
    Και δεν μπορώ να καταλάβω τον (φιλότιμο) αγώνα τους και τις προσπάθειές τους. Προς τι όλα αυτά λοιπόν;;;;
    Μήπως αρχίσαν τα εξώφθαλμα «ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΑ» κι εδώ;
    Δεν θέλω να το πιστέψω.

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τοση ηλιθιοτητα δεν αντεχετε....παντα η βλακεία ηταν επικινδυνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/5906_352334028202964_498342062_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.