Ο Πρόεδρος του Τοπικού της Αγίας Τριάδας κ. Τάσος Ζεφκόπουλος σε μια επίδειξη της έντονης αντίθεσής του με τις επιλογές της διοίκησης του κ. Αλεξανδρή απόθεσε απορρίμματα στο κτίριο της διοίκησης, επιδόθηκε σε φραστική επίθεση εναντίον του Δημάρχου αλλά και κάλεσε τους υπαλλήλους αλλά και επισκέπτες που παρακολούθησαν τα γεγονότα να μην σέβονται και να μην υπακούουν τους εκλεγμένους της διοίκησης.

Λόγοι που πιστεύεται πως οδήγησαν τον Ζεφκόπουλο σ' αυτήν την πράξη διαμαρτυρίας είναι η ετσιθελική απόφαση (χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου) της ομάδας Αλεξανδρή - Κούτουκα να εγκατασταθεί νταλιάνι (θυννείο) στην θαλάσσια περιοχή της Αγίας Τριάδας. Για την εγκατάσταση του οποίου είναι αντίθετη η τοπική κοινότητα του χωριού αλλά και υπάρχει ομόφωνη αρνητική εισήγηση του τοπικού συμβουλίου.

Δυστυχώς η πλειοψηφία της διοίκησης σε μια επίδειξη ισχύος (ή μήπως υπακούωντας σε εντολές άνωθεν κομματικών παραγόντων;;;) και αδιαφορώντας για την άποψη του τοπικού με ψήφους 13 - 13 (υπερίσχυσε με την ψήφο του Προέδρου Κώστα Κούτουκα) αποφάσισε την εγκατάσταση του θυννείου.

Διαπιστώνουμε για μια ακόμη φορά και με αφορμή του σημερινού περιστατικού ότι η Διοίκηση Αλεξανδρή ουσιαστικά βρίσκεται στον αέρα, αφού δικοί της εκλεγμένοι σύμβουλοι έχουν άρει προ πολλού την εμπιστοσύνη της σ' αυτήν.

Ακούστε το αντίστοιχο ηχητικό από την χθεσινή συνεδρίαση:



ΥΓ. Υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξει ακύρωση της απόφασης λόγω συμμετοχής στην ψηφοφορία συγγενή του ενδιαφερομένου, όπως καταγγέλθηκε στη συνεδρίαση από δημοτικό σύμβουλο.
Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.