Την ανάγκη ποιούσα φιλοτιμία και αφού τα έξι έγιναν πέντε (έμμισθα οφίτσια - αντιδημαρχίες,  στον Δήμο Θερμαϊκού.... ας όψεται η κακούργα ντιρεκτίβα) κατέθεσε την παραίτησή της από την Αντιδημαρχία Διοικητικού που κατείχε η κα Έφη Ζαριφέ.
Γενναιόδωρος ο Δήμαρχος δεν την αποστράτευσε ... εντελώς, αλλά την χρησιμοποίησε σε ρόλο εντεταλμένου συμβούλου (μου αρέσει ο βαρύγδουπος τίτλος :-) με αρμοδιότητα να υπογράφει εγγραφές στα δημοτολόγια του Δήμου αλλά και άδειες γάμου και μόνιμης κατοικίας.

Και αφού ένα ακόμη εμπόδιο υπερπηδήθηκε, με σημερινή νέα σημαντική απόφασή του ο Κ. Αλεξανδρής μοιράζει τις αρμοδιότητες της πρώην αντιπροέδρου στους εναπομείναντες - και συμπολεμούντες μέχρι και τις προσεχείς εκλογές - αντιδημάρχους κκ Βογιατζή Χρήστο, Βογιατζή Κώστα και Τσακμάκα Γιάννη.
Αυτά τα σημαντικά από τον Δήμο για σήμερα.
Ες αύριον τα νεώτερα!!!

Τώρα αν με ρωτήσετε ποιες αρμοδιότητες δίδονται που..... θα σας έλεγα πως οι αρμόδιοι υπάλληλοι θα σας εξυπηρετήσουν όπως πάντα στον Δήμο. Άλλωστε οι εκλεγμένοι είναι επιφορτισμένοι με τον σχεδιασμό και τις πολιτικές αποφάσεις ..... τα είδατε πουθενά αυτά;;;;
Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.