Φίλος αναγνώστης, που παρακολούθησε τη χθεσινή συναυλία στη σκάλα της Μηχανιώνας, στα πλαίσια των Θαλασσογραφιών 2013, μας έστειλαν την άποψη - κριτική του, την οποία φυσικά και δημοσιεύουμε και τον ευχαριστούμε:

"Παρακολουθήσαμε κάτω από ένα υπέροχο φεγγάρι και δίπλα στη θάλασσα μια εκδήλωση που θα ταίριαζε καλύτερα στα πλαίσια μιας ετήσιας εκδήλωσης ενός Ωδείου. Θα ταίριαζε στα πλαίσια ενός Φεστιβάλ Παιδείας  όπου θα δίνονταν δυνατότητες σε Ωδεία, Σχολεία, Σχολές να παρουσιάσουν το έργο τους. Δεν ταίριαζε όμως σαν επίσημη εκδήλωση του Δήμου σε τετραήμερο εκδηλώσεων. Έλλειψη φαντασίας και απουσία καλής Ενορχήστρωσης χαρακτήριζαν την εκδήλωση. Οι μαθητές του Ωδείου είχαν μια καλή παρουσίαση.  Φαινόταν ότι δόθηκε μιας πρώτης τάξεως δυνατότητα διαφήμισης από το Δήμο προς το Ωδείο, όμως αυτή η δυνατότητα εξατμίστηκε από τις επιλογές του υπεύθυνου προγράμματος του Ωδείου. Ατελείωτες και οι προσφωνήσεις         ,, επισήμων, τοπικών συμβούλων κ.λπ. ξανά και ξανά και δεν περνάει καν από το μυαλό των υπευθύνων Πολιτισμού του Δήμου πως αυτό είναι ένα απαρχαιωμένο μοντέλο που κουράζει και δεν προβάλει πλέον. Η αύρα της παρουσίας δεν χρειάζεται τυμπανοκρουσίες και επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις."
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Συμφωνώ απολύτως με τον αρθρογράφο όσον αφορά τις ανούσιες προσφωνήσεις φιλοφρονήσεις, αντιφρονήσεις και πάει λέγοντας άνευ περιεχομένου. Την «κοπάνησα» σε 2 εκδηλώσεις του Δήμου μας, από τις υπερβολικές «αλλαξοκωλιές» που γινόταν επί ώρα. Και ανεβαίνει στο «βήμα» κάποιος και περιμένουμε ν΄ακούσουμε κάτι σημαντικό …Τελικά όχι μόνο δεν το ακούμε αλλά του κάνουμε και «αβάντα» γιατί δεν ήξερε ή είχε να πει κάτι ή …έχασε τα λόγια του…
    Είπαμε να ευλογούν κάποιοι τα…γένεια τους, αλλά όχι και να μείνουν με την…αγιαστούρα στο χέρι…
    Από την άλλη, έλα όμως ότι κάποιοι με κάτι τέτοια «ζουν» και τα «επιζητούν»…
    Τέλος κύριοι…άντε ν΄αρχίσει Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ και η εκδήλωση!
    Γι αυτήν ήρθαμε κι όχι για τα (πολλαπλά) «παρακαλούμε τον κύριο…να απευθύνει έναν…χαιρετισμό!»
    Και χωρίς τούτον θα…επιβιώσουμε!
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εκδήλωση ήταν πολύ καλή ,και δεν κόστησε τίποτα .Ο χώρος ήταν ειδηλιακός ,και η προσπάθεια να αναδειχθούν οι νεαροι καλιτέχνες του Δήμου μας ,ήταν ορατή. Οι προσφωνήσεις πάντα κουραζουν ,αλλά οι ομηλώντες στην συγγεκριμένη ήταν σύντομοι και ουσιαστικοί.Μπράβο στα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.