Εσπευσμένα, από ότι πληροφορούμαστε από το σχετικό δελτίου τύπου, ο Δήμαρχος όρκισε την Πόλυ Τζέκου δημοτικό σύμβουλο στην θέση του παραιτηθέντος και μετανιωμένου κ. Ντόκα. Αν και χθες είχε ενημερώσει ότι η ορκομωσία θα γινόταν Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (για τον φόβο των Ιουδαίων ;). Επέδειξε ιδιαίτερη σπουδή και ταχύτητα η διοίκηση Αλεξανδρή σ' αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα !!!

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Καθήκοντα Δημοτικού Συμβούλου ανέλαβε στη θέση του παραιτηθέντος, για προσωπικούς λόγους, ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, Ηρακλή Ντόκα, η Πουλχερία Τζέκου.


Η πρώτη επιλαχούσα του συνδυασμού «Θερμαϊκός για Όλους» στην εκλογική περιφέρεια Επανομής ορκίστηκε πριν από λίγο στο γραφείο του Δημάρχου, Ιωάννη Αλεξανδρή, ο οποίος της ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στις νέες αρμοδιότητές της.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.