Με αναφορά - καταγγελία του, στην χθεσινή συνεδρίαση, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού απέδωσε σε δολιοφθορά  τις ζημιές που παρουσιάστηκαν σε δύο απορριμματοφόρα αυτοκίνητα, τα οποία ανήκουν σε ιδιώτες που επικουρικά συμμετέχουν (με την σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμος με ιδιώτες εργολάβους καθαριότητας) στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Όπως είπε ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής, στο ένα από τα οχήματα, άγνωστοι κόψανε τα σωληνάκια των φρένων, ενώ από το δεύτερο, κάποιοι αφαίρεσαν την τάπα, με συνέπεια να χυθούν οι βαρβολίνες και να καεί το σασμάν.
Κρούσματα κλοπών έχουν σημειωθεί και παλαιότερα σε οχήματα του δήμου, όπως σε διαφορετικούς χρόνους αφαιρέθηκαν μπαταρίες, εξαρτήματα ή ακόμα εξαφανίστηκε (και δεν βρέθηκε) ολόκληρο φορτηγό αυτοκίνητο.
Μήπως η φύλαξη της περιουσίας του Δήμου θα πρέπει να γίνεται με περισσότερη συνέπεια και αποτελεσματικότητα ;
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.