Μια υπέροχη μουσική βραδιά είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι εκατοντάδες Μηχανιώτες αλλά και επισκέπτες που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο υπαίθριο αμφιθεατράκι των Πεύκων στην Μηχανιώνα.
Την εκδήλωση υπέγραφε ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μηχανιώνας και ήταν ένα μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη. Συμμετείχαν τα μουσικά τμήματα του συλλόγου υπό την καθοδήγηση των καθηγητών Μουσικής κκ Χρηστίδου Κατερίνας, Χατζηασεμίδη Τάσου, Σιδηρόπουλου Χρήστου, Καλλία Κώστα και Χατζηστεργίου Άγγελου.
Ακούσαμε πολύ καλές ερμηνείες έργων του μεγάλου Έλληνα συνθέτη από παιδιά και εφήβους, από τα δικά μας παιδιά που μας έκαναν να σιγοτραγουδήσουμε μαζί τους και να τα καταχειροκροτήσουμε.
Παραβρέθηκαν οι κκ. Τσακμάκας Γιάννης (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής), Μαυρομάτης Γιάννης (επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης), Μισαλέμης Ιωσήφ, Στεφανίδης Κυριάκος, Φερβελή Αλέκα, Λιόλιος Αριστείδης (δημοτικοί σύμβουλοι), Γιάννης Νακόπουλος (τοπικός σύμβουλος). Βέβαια να σημειώσουμε ότι συνέβη αυτό που παρατηρούμε πάντα, οι περισσότεροι να φεύγουν αφού δηλώσουν την παρουσία τους, πρακτική που όπως επανηλλειμμένα γράψαμε δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Κι αυτό γιατί είναι λάθος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις να χρησιμοποιούνται ως χώροι "περατζάδας".
Οι τριήμερες εκδηλώσεις στην Μηχανιώνα συνεχίζονται σήμερα με βραβεύσεις μαθητών του Συλλόγου που έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς ζωγραφικής, με rock και heavy metal συναυλίες αλλά και λατινοαμερικάνικους χορούς από τα τμήματα latin και salsa του Συλλόγου.
Για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς τμημάτων από διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής.

Ακτιβιστής







Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.