Σημαντική είναι η απήχηση από τις ζωντανές διαδικτυακές καθημερινές (σχεδόν...)  εκπομπές του Ακτιβιστή από το radio - activistis.
Αυτό έγινε ιδιαίτερα φανερό κατά την διάρκεια και μετά τη λήξη της σημερινής εκπομπής από τα τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε από ακροατές και φίλους αναγνώστες της ιστοσελίδας. Οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε τόσο για την ακρόαση όσο και για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας τροφοδοτούν.
Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται πως συγκέντρωσαν οι αναφορές και σχολιασμοί του ακτιβιστή για το θέμα παραίτησης Ντόκα αλλά και η ενδεχόμενη υποψηφιότητα Τσαμασλή.

Ως γνωστόν το radio - activistis είναι ένα handmade and homemade ιντερνετικό ραδιόφωνο που ξεκίνησε μέσα στον Ιούλιο μεταδίδοντας 24ωρη μουσική και κάθε μέρα (λέμε τώρα...) στις 10 - 12 το πρωί παρουσιάζει το "Ζωντανά με τον Ακτιβιστή", μια εκπομπή με σχολιασμούς και ενημέρωση για την επικαιρότητα γενικά αλλά και πιο ειδικά για την όμορφη ανατολική ακτή της Θεσσλονίκης, τον Θερμαϊκό και την Θέρμη.

Σε λίγες μέρες θα προστεθούν και άλλες εκπομπές. Χθες έκανε το ντεμπούτο της σε βραδινή μουσική εκπομπή η νέα συνεργάτης Τίμη Μισαλέμη με μια εκπληκτική επιλογή κομματιών και φυσικά ... αφιερώσεις.

Ένας νέος δίαυλος επικοινωνίας γεννήθηκε στον Θερμαϊκό, όπως μας δείχνει η επισκεψιμότητα του "χειροποίητου" web-radio.
Μπείτε στο http://activistis2.listen2myradio.com/ ή από τον Ακτιβιστή πατήστε στο εικονίδιο του radio-activistis.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.