Τα καταφέραμε! Μπορεί να μην είμαστε ακόμη ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα .... αλλά κάναμε την αρχή!!!
Ήδη από σήμερα 2 Ιουλίου το radio - activistis είναι up !!!!

Ξεκίνησαν οι ζωντανές διαδικτυακές εκπομπές που θα διακατέχονται από το πνεύμα και τις ανησυχίες του activistis.gr και θα μεταδίδονται κάθε μέρα ( ..... εεεε καλά για το Σαββατοκύριακο θα το δούμε :-)) γύρω στις 10 με 12 το πρωί.

Στη σημερινή πρώτη επαφή σχολιάσαμε την απόρριψη των ενστάσεων κατοίκων για την τροποποίηση του ρυμοτομικού προκειμένου να διευκολυνθεί ο επιχειρηματίας στο ΣΑΝΤΑ, την έκδοση ψηφίσματος για το κλείσιμο της ΕΡΤ αλλά και πρηροφορήσαμε για την τόσο επιτυχημένη χθεσινή πολιτιστική εκδήλωση στην Μηχανιώνα. Όπως γίνεται αντιληπτό πρόθεσή μας είναι να έχουμε δύο κατευθύνσεις: Σχολιασμό και παρέμβαση στην πολιτική με απόψεις, παρατηρήσεις θέσεις και ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Θέρμη και τον Θερμαϊκό. Φιλοδοξούμε να γίνουμε ένα μεγάλο βήμα όπου θα ακούγονται τα πάντα για τα διαδραματιζόμενα στην περιοχή μας.

Ευχαριστούμε τους φίλους που μας ευχήχηκαν καλή συνέχεια και περισσότερο τους ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις που μας έκαναν. Υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι....
Ες αύριον τα νεώτερα......

Μπορείτε να ακούτε το radio - activistis που μεταδίδει προς το παρόν καλή μουσική όλο το 24ωρο στην διεύθυνση: http://activistis2.listen2myradio.com/ ή πατώντας ΕΔΩ. Επίσης μπορείτε να μας ακούσετε πατώντας το εικονίδιο του radio - activistis που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του Ακτιβιστή.

Και μεις μας ευχόμαστε  ... σιδεροκέφαλοι.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.