Η Πανσέληνος του Αυγούστου τιμήθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τους ρομαντικούς και φιλόμουσους  φίλους της, την Τετάρτη στην Περαία. Ήταν πράγματι τυχεροί όσοι αποδέχτηκαν την ανοιχτή πρόσκληση του Κώστα Πουλή και παρακολούθησαν το αφιέρωμα στις Τρύπες και τα Ξύλινα Σπαθιά, δύο από τα σημαντικότερα ροκ συγκροτήματα της χώρας.

Ο ιδιαίτερος φωτισμός του φεγγαριού, η εκπληκτική μουσική απόδοση των Χρήστου Τσαπράζη, Γιώργου Τόλιου και Κώστα Πουλή καθώς και οι αναμνήσεις απογείωσαν την διάθεση των θεατών, χαρίζοντάς τους μια πολύ όμορφη βραδυά.
Προηγήθηκε της συναυλίας η παρακολούθηση του ματς ΠΑΟΚ - Σάλκε σε γιγαντοοθόνη.

Ευγενικός σκοπός της εκδήλωσης η οικονομική ενίσχυση του Ιστιοπλοϊκού ομίλου, στον χώρο του οποίου πραγματοποιήθηκε η συναυλία. Ενός ομίλου του Θερμαϊκού που έχει να επιδείξει και να καυχηθεί για πολλές διακρίσεις και μετάλλια αθλητών του σε πανελλήνιους αγώνες.
Ροκάρισαν (χωρίς ωστόσο να "σεληνιαστούν") ο δήμαρχος Γιάννης Αλεξανδρής καθώς και οι Παναγιώτης Τροκάνας, Ιωσήφ Μισαλέμης και Γιάννης Βασιλειάδης.


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.