του Στέλιου Κάκαρη

Η Διοίκηση Αλεξανδρή, από την αρχή της θητείας της, φαινόταν ότι ήταν τόσο μα τόσο «προετοιμασμένη» και «αποφασισμένη», να ολοκληρώσει την εκβάθυνση του λιμανιού.

Όμως, οι «άοκνες» προσπάθειες της, εξαντλήθηκαν στις εγγραφές κονδυλίων στους προϋπολογισμούς των προηγουμένων χρόνων (2007 έως και 2012), πότε των 50, πότε των 40 και πότε των 30 χιλιάδων ευρώ.

Αλλά, δυστυχώς για τους κατοίκους των Νέων Επιβατών αλλά και γενικότερα του Δήμου Θερμαϊκού, κανένα έργο δεν πραγματοποιήθηκε στην σύγχρονη ελληνική ιστορία, με μόνη την εγγραφή στους προϋπολογισμούς, του αντίστοιχου ποσού κατασκευής του .

Έτσι, αφού «ταλαιπώρησαν» τους «φουκαράδες» τους αριθμούς και όλους εμάς τους υπόλοιπους, τα 6 (ολογράφως έξι) τελευταία χρόνια, αποφάσισαν το 2013 να μην εγγράψουν κανένα κονδύλιο.

Γιατί προφανώς αντελήφθησαν ότι και το «παραμύθι» αυτό, όπως και όλα τα «παραμύθια» άλλωστε, κάποια στιγμή έπρεπε να τελειώσει, για να ζήσουν αυτοί καλά και μεις... χειρότερα.

Βλέπω, του χρόνου πάντως, το «κάψιμο του Ιούδα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Επιβατών, να μετακινείται και να γίνεται καμιά εκατοστή μέτρα πιο μέσα και πιο κοντά στην σκάλα!


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.