Μια ακόμα περιφορά της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Μηχανιώτισας έγινε χθες με την παρουσία και ενεργή συμμετοχή (και το καθιερωμένο σπρωξίδι όσων επιδιώκουν να την προσεγγίσουν περισσότερο και γρηγορότερα) χιλιάδων πιστών στην Μηχανιώνα.

Κοσμοπλημμύρα  λοιπόν στην Μηχανιώνα αλλά και ιδιαίτερη αύξηση φέτος του αριθμού των πολιτικών (που κάποιοι μας δίνουν την εντύπωση πως προσέτρεξαν νοιαζόμενοι για τις επόμενες εκλογές   και την αναγκαία  προβολή  και  προσπάθεια  επίδειξης  και ψηφοθηρίας) που προσέτρεξαν για να ζητήσουν την Χάρη της.

Σημαντικά τα έσοδα του Δήμου από την οικονομική συνεισφορά των εκατοντάδων πλανόδιων που έστησαν τους πάγκους με την πραμάτεια τους προσδοκώντας κέρδη αλλά και ολιγοήμερη μετατροπή της όμορφης πόλης σε υπαίθρια ψησταριά με τα δεκάδες υπαίθρια souvlasseri και το ντουμάνι να υψώνεται στον ουρανό της.

Ιδιαίτερη όμως θα πρέπει να είναι η χαρά του Δεσπότη που θα δει να πληθαίνουν τα έσοδα της εκκλησίας (ως γνωστόν μεταφέρονται με τσουβάλια) από τις προσφορές των πιστών που συρρέουν από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Έσοδα που θα ελαφρύνουν τα βάσανα πολλών συνελλήνων πιστών αν φροντίσει να τα διαθέσει ανάλογα η εκκλησία και να μην "χαθούν" όπως περασμένες χρονιές λόγω κλοπών από επιτήδειους.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.