Κάλεσμα για την δημιουργία εθελοντικής ομάδας καθαριότητας στο δήμο Θερμαϊκού περιοχή Ν. Μηχανιώνας.

Μετά από τηλεφωνική συνομιλία με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, στον οποίο ανάφερα τις περιοχές που βρίσκονται σε κοντινές παραλίες που είναι γεμάτες σκουπίδια, ενώ υπάρχουν κάδοι του δήμου και πηγαίνουν κατά διαστήματα σκουπιδιάρικα, μου απάντησε ότι υπάρχει πρόβλημα με το πετρέλαιο κίνησης και δεν μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο. όταν του πρότεινα συνεργασία για εθελοντική εργασία, μου απάντησε ότι αυτό πρέπει να το κάνω εγώ και δεν είναι δουλειά του δήμου, ωστόσο μπορούν να μας προμηθεύσουν με σακούλες και γάντια αν δημιουργήσουμε εθελοντική ομάδα καθαριότητας. έτσι έχουν τα πράγματα. έχουμε στη διάθεση μας σακούλες και γάντια και χρειαζόμαστε χέρια για να κάνουν τη δουλειά.

Καλούνται λοιπόν όσοι φίλοι θέλουν να συμμετάσχουν σε εξορμήσεις καθαριότητας την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 20.00 στην αυλή του Καψαλάκειου, στη Ν. Μηχανιώνα.
Η εθελοντική αυτή κίνηση είναι ελεύθερη από κομματικές και δημοτικές εκλογές και προτιμήσεις. το κίνητρο της δράσης είναι καθαρά περιβαλλοντικό!!! για να φροντίσουμε την γη που μας φροντίζει, να την κάνουμε πιο όμορφη και πιο λαμπερή. για να φροντίσουμε τα πουλιά που ζουν σε αυτές τις παραλίες να μην τρώνε πλαστικά και τα παιδιά να παίζουν με μεγαλύτερη ασφάλεια. για να φροντίσουμε την ποιότητα της ζωής γύρω μας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.