Έναν προσκεκλημένο - έκπληξη είχε στην χθεσινοβραδινή της εκπομπή "Μουσικά μονοπάτια" η Timi Missalemi, ανοίγοντας την πόρτα του τοπικού ιντερνετικού "ράδιο - ακτιβιστή" στη νεολαία του τόπου μας. Ο Άγγελος Κάλφας, ένα νεαρό παιδί, ένας νέος άνδρας από την Μηχανιώνα, ένας από τους νεολαίους μας που διακρίνεται  στον θεατρικό χώρο συνομίλησε και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την δουλειά του, τις σπουδές του, τα σχέδιά του αλλά και τα γενικότερα ενδιαφέροντά του.

Ήταν μια χαλαρή συζήτηση με πολλές μουσικές αφιερώσεις σε φίλους και γνωστούς, που όμως μας μετέδωσε την βεβαιότητα για τον σωστό, υγιή και δημιουργικό προσανατολισμό των νέων πολιτών της περιοχής μας. Και φυσικά έβγαλε και ειδήσεις για τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, αφού ο Άγγελος θα συμμετάσχει σε δύο θεατρικές παραγωγές που θα ανεβούν μέχρι τις αρχές του '14. Κι αυτές είναι η καινούργια δουλειά του Βασίλη Καλφάκη "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη με την θεατρική ομάδα "Κύκλος" και το "2050" του Γ. Οικονομίδη σε σκηνοθεσία της Άντας Τσεσμελή - Edwards. Τον Άγγελο,  τον θαυμάσαμε στον ρόλο του Σαλιέρι στο έργο "Αμαντέους, ο αγαπημένος του Θεού"  που παίχτηκε στο ΚΑΠΠΑ τον περασμένο Ιούνιο, από την θεατρική ομάδα Carpe diem.
Ακούστε ένα μικρό ηχητικό απόσπασμα:

Να πούμε πως το radio-activistis είναι και θα παραμείνει ανοιχτό στη νεολαία και σε ότι νέο και δημιουργικό παράγεται στον αγαπημένο μας Θερμαϊκό και την Θέρμη.

Άλλωστε το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν και νέες εκπομπές με επίκεντρο τα τοπικά δρώμενα.

Radio - activistis:  http://activistis2.listen2myradio.com/
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.