Με περισσότερη ασφάλεια και με μεγαλύτερες δυνατότητες για παιχνίδι θα μπορούν να χαίρονται την παιδική χαρά της γειτονιάς τους χιλιάδες παιδιά του Δήμου Θερμαϊκού, καθώς η Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών προχωρά σε συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση ορισμένων από αυτές.
Το Πράσινο Ταμείο ενέκρινε πριν από λίγες μέρες την πρόταση «Προμήθεια Οργάνων Παιδικών Χαρών Δήμου Θερμαϊκού», που υποβλήθηκε από την αρμόδια υπηρεσία, με στόχο την παροχή ασφαλών και σύγχρονων εγκαταστάσεων για όλα τα παιδιά, και αφορά στην προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών, κάδων απορριμμάτων, καθιστικών, σωμάτων φωτισμού και δαπέδου ασφαλείας. 

Οι παιδικές χαρές για τις οποίες προορίζεται ο ως άνω εξοπλισμός σύμφωνα με την μελέτη είναι:
-Ο.Τ 51, Δ.Κ. Περαίας, Α. Περαία, οδός Σμύρνης
-συμβολή οδών Αμπελοκήπων-Θεσσαλονίκης Δ.Κ. Περαίας,(Goody΄s)
-Ο.Τ. 119Τ Δ.Κ. Περαίας, οδός Αριστοφάνους
-Ο.Τ 9 Τ.Κ. Αγγελοχωρίου,
-Ο.Τ. Γ98 Δ.Κ. Επανομής, Αστυνομικό Τμήμα (πάρκο Αγίου Αργυρίου)


Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 234.333,45€ και η προμήθειά του θα χρηματοδοτηθεί κατά 120.000,00€ από το Πράσινο Ταμείο - στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 2: «Αναβάθμιση Αστικών Υποδομών» και στο μέτρο 2.2. «Βελτίωση αστικού εξοπλισμού» - και κατά 114.333,45€ από το Δήμο. 

Από Δελτίο τύπου του Δήμου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.