Απόλυτα επιτυχής μπορεί να χαρακτηριστεί η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ανεξάρτητη Κίνηση Νέων Θερμαϊκού σήμερα στους Νέους Επιβάτες.
Στην εναρκτήρια εμφάνιση της νεολαιίστικης κίνησης ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η πολύ μεγάλη συμμετοχή νέων, η πληθώρα μουσικών σχημάτων - όλων αποτελούμενων από νέους της περιοχής - και η πολιτική κατεύθυνση της κίνησης που επιχειρεί να κρατηθεί μακριά από το διαβρωμένο κομματικό περιβάλλον και τις υπάρχουσες κομματικές νεολαίες.
Μάλιστα αίσθηση προκάλεσε η στηλίτευση πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής -που έγινε με παρρησία από τους νεολαίους - καθώς αρνήθηκαν να διαθέσουν τραπεζοκαθίσματα για την επιτυχία της εκδήλωσης επιδεικνύοντας καχυποψία απέναντι στην τοπική νεολαία αλλά και η υποβολή ερωτήσεων στους διοργανωτές του τύπου "με ποιους είστε" ή "τι εκπροσωπείτε". Αυτή είναι η  μιζέρια που χαρακτηρίζει πολλούς, που τους εμποδίσει να ανοίξουν την αγκαλιά τους και να υποδεχθούν τα παιδιά που είναι το μέλλον του τόπου μας.
Η ΑΚΙΝ όμως τόλμησε και κέρδισε το πρώτο στοίχημα.
Τώρα βέβαια μετά την επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης προ έχει η συνέχεια και κυρίως η επόμενη μέρα που θα είναι μέρα δουλειάς και μια κοπιώδους προσπάθειας ενοποίησης και σύνθεσης των διαφορετικών απόψεων που είναι δεδομένο (και υγιές) ότι θα υπάρχουν.
Ήδη ανακοινώθηκε η επόμενη συνάντηση των παιδιών της ΑΚΙΝ σε τακτές συγκεντρώσεις που θα γίνονται κάθε Σάββατο (αρχής γενομένης από το επόμενο 7/9) στο ΚΑΠΗ της Περαίας.
Ευχές από τον Ακτιβιστή για καλή συνέχεια.
Το βίντεο της ολιγόλεπτης ομιλίας του εκπροσώπου της κίνησης κ. Θεόδωρου Παντέκα:













Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.