Σύμφωνα με πληροφορίες του Ακτιβιστή, σε προσωρινή αργία τίθεται ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Τσαμασλής από    τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης κ. Αθανάσιο Καρούντζο.
Η απόφαση πρόκειται να του κοινοποιηθεί σήμερα.
Η απόφαση αυτή έρχεται αμέσως μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με το θέμα των παράνομων αδειών των πωλητών λαϊκών αγορών.
Δεν γνωρίζουμε αν αφορά βεβαίωση ευθυνών του Αντιπεριφερειάρχη για το συγκεκριμένο ζήτημα ή αν στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε ο Γενικός Γραμματέας λόγω της υπόθεσης της υπέρβασης του κόστους κατασκευής της καθέτου οδού Ωραιοκάστρου, στην οποία κατηγορούμενος είναι σε βαθμό κακουργήματος και ο Αντιπεριφερειάρχης (με άλλους 27).
Πιθανότερο είναι να πρόκειται για ποροσωρινή απομάκρυνση από τα καθήκοντά του μέχρι της εκδίκασης των υποθέσεων αυτών. Την εκδοχή αυτή ενισχύει και η πληροφορία ότι με την ίδια απόφαση του Γενικού Γραμματέα τίθεται σε προσωρινή αργία και ο κ. Διονύσης Ψωμιάδης, που εμπλέκεται στην περίπτωση της υπέρβασης του κόστους κατασκευής της οδού προς Ωραιόκαστρο. 
Αναμένεται η ανακοίνωση και κοινοποίηση της απόφασης.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Αν είναι έτσι , θα είναι μεγάλη ατυχία για τον δήμο Θερμαϊκού, για να μην πω τραγωδία!
    Και τι θα κάνουν όσοι ετοιμάζονται να φωνάξουν, «ζήτω ο (υπόδικος) Τσαμασλής !»;
    Θα αναγκαστούν να φωνάξουν για τρίτη θητεία, «ζήτω ο Αλεξανδρής! «;
    Ρε κάτι παιχνίδια που σου παίζει ετούτη η (παλιο)ζωή!...
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.