Οι φασίστες δολοφονούν, ήρθε η ώρα να οργανωθούμε!
Το Αντιφασιστικό Μέτωπο Θερμαϊκού σας καλεί στην πρώτη συνάντηση της χρονιάς, την Κυριακή 22/9 στις 20:00 στο πάρκο Ν. Επιβατών.
Η πρώτη μας συνάντηση σηματοδοτείται από το τραγικό γεγονός της άνανδρης δολοφονίας του αγωνιστή, αντιφασίστα και μουσικού Παύλου Φύσσα.
Αυτή τη στιγμή, όλη η κοινωνία είναι στο πόδι και οι Χρυσαυγήτες ακυρώνουν μία προς μία όλες τις δημόσιες δράσεις τους και κατεβάζουν τις ταμπέλες από τα γραφεία τους.
Όμως δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κερδίσουν χρόνο. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να ξεπλύνουν το αίμα από τα χέρια που μαχαίρωσαν τον Παύλο, δολοφόνησαν μετανάστες, επιτέθηκαν σε αγωνιστές και αύριο θα μοιράζουν "αλληλέγγυα τρόφιμα" μόνο για Έλληνες.
Ας συναντηθούμε την Κυριακή, να οργανώσουμε τις επόμενες δράσεις μας και να απαντήσουμε μαζικά στους νοσταλγούς του Χίτλερ.
Παίρνουμε θέση-Κρατάμε τον τόπο καθαρό από φασίστες!
Καλή αντάμωση!

Αντιφασιστικό Μέτωπο Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.