Μια όμορφη μουσική βραδιά απόλαυσαν οι πολυάριθμοι Θερμαϊκιώτες που παρακολούθησαν την χθεσινή συναυλία του συνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου, στο Κοχύλι στην Περαία.
Θυμηθήκαμε και σιγοτραγουδήσαμε μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη που ερμήνευσαν μαθητές του Ωδείου Ορφέας που ήταν συνδιοργανωτής (μαζί με το ΔΗΠΠΑΚΥΘ) της εκδήλωσης.
Σε ένα πρόλογό του ο συνθέτης μας τόνισε την αγάπη του για την περιοχή, την οποία από πολύ παλιά επισκέπτεται και έχει ευχάριστες αναμνήσεις. Συνοδεύοντας στο πιάνο τους νεαρούς ερμηνευτές μας χάρισε μια πολύ όμορφη βραδιά.

Συγχαρητήρια στους υπευθύνους του Ωδείου για την πρόσκληση στον μεγάλο δημιουργό, στους τραγουδιστές - μαθητές, στο ΔΗΠΠΑΚΥΘ για την οργάνωση του χώρου και ευχαριστίες στον κ. Χατζηνάσιο.
Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια εορτασμών για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Περαίας - Γενέθλια Ημέρα Περαίας, το πρόγραμμα των λοιπών εκδηλώσεων μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.