Ευτυχώς ο οδηγός βγήκε σώος από το αυτοκίνητό του μετά το τροχαίο που συνέβη λίγο πριν τις 10.00 μμ χθες το βράδυ στην λεωφόρο (;) Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας, λίγα μέτρα μετά το φανάρι του ΚΕΠ και λίγο πριν τη στροφή προς το Γυμνάσιο Ν.Επιβατών.

Τα αίτια του ατυχήματος άγνωστα. Παρατηρούμε όμως πως το οδόστρωμα σε κείνο το σημείο (όπως και σε όλο το οδικό δίκτυο του Θερμαϊκού) είναι σε άθλια κατάσταση, (λακούβες κατάλληλες για ενυδρεία - λίμνες) και δεν υπάρχει φωτισμός (ήταν κατασκότεινα). Η πρόσφατη διαγράμμιση που κάποιος φρόντισε να την διαφημίσει για ψηφοθηρικούς λόγους (γι' αυτό γίνονται οι διαγραμμίσεις και οι βελτιώσεις του οδοστρώματος φαίνεται) δεν βοήθησε αρκετά.
Άμεση ήταν η άφιξη του ασθενοφόρου και των τριών περιπολικών της αστυνομίας που διευκόλυναν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Έχουμε δει άπειρα τροχαία στον δρόμο που έχει χαρακτηριστεί ως η χειρότερη καρμανιόλα - δρόμος της Ελλάδας. Και εξ ιδίας πείρας έχουμε υποστεί σημαντικές ζημιές στα οχήματά μας αλλά και ως αναβάτες δικύκλου έχουμε επιβαρύνει αβάσταχτα την σπονδυλική μας στήλη από το μεγάλο ανάγλυφο του οδοστρώματος.
Ο Δήμος ή η Περιφέρεια ακούνε; Και τι λένε;
Σιγά μην απαντήσουν. 
Άκρα του τάφου σιωπή.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.