Ολοκληρώθηκε σήμερα ο Διασυλλογικός Αγώνας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2013» αφιερωμένος στην μνήμη του Αντώνη Ηπειρώτη, με την άψογη οργάνωση του Ι.Ο.Θ. και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ακτής Θερμαϊκού με την αποστολή του έκανε για μια ακόμη φορά αισθητή την παρουσία του με τους Αθλητές του.

Δημήτρης Πουλής, 1ος στην κατ. LASER 4,7

Νίκος Μπαλαρής, 3ος στην κατ. LASER RADIAL

Θοδωρής Χατζησταύρου, 8ος γενική, 4ος αγόρια στην κατ. LASER 4,7

Βασίλης Δραγατίδης, 7ος στην κατ. LASER RADIAL

Έλενα Κυριάκη, νέο αίμα, αξιοπρεπέστατη εμφάνιση (17η στο LASER 4,7)

Πολλά συγχαρητήρια στον Προπονητή και την ομάδα του, από όλα τα μέλη του Ομίλου. Η συστηματική δουλειά αποδίδει καρπούς και είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα μέλη του Αγωνιστικού Τμήματος, έχουν δυνατότητες, που θα τις δούμε στο κοντινό μέλλον, για να διεκδικήσουν και άλλες πρωτιές.

Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν την υποστήριξη των τοπικών φορέων, του Δήμου Θερμαϊκού, αλλά πάνω από όλα την αγκαλιά του κόσμου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.