Με μεγάλη χαρά και περηφάνια ο Αχιλλέας Περαίας ανακοινώνει τη μεταγραφή του 14χρονου (ημερομηνία γέννησης 6-4-1999) επιθετικού Θάνου Τσιπιρτίμη στον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας τα τελευταία χρόνια Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο Θάνος Τσιπιρτίμης ήταν μέλος του πολύ επιτυχημένου περυσινού παιδικού τμήματος της ακαδημίας του συλλόγου, βασικό στέλεχος της μεικτής ΕΠΣΜ και της Περιφερειακής ομάδας και όπως ο ίδιος παραδέχεται, οφείλει πάρα πολλά στον προπονητή του Χρύσανθο Κασλή.

Το τμήμα σκάουτιγκ του Ολυμπιακού αφού αρχικά εντόπισε και παρακολούθησε αγωνιζόμενο τον παίκτη, στη συνέχεια με τη συνεργασία των ενωσιακών προπονητών και ειδικά του κ. Κασλή, εντόπισε στο Θάνο πλούσια φυσικά προσόντα και τρομερή προοπτική για το μέλλον με δυνατότητα εξέλιξης.

Ο αθλητής τον περασμένο Ιούνιο κλήθηκε δύο φορές με τον πατέρα του στον Πειραιά και τις εγκαταστάσεις του Ρέντη για δοκιμή,όπου και εντυπωσίασε τους υπεύθυνους του ολυμπιακού και ιδιαίτερα τον κ. Μπερντ Στορκ υπεύθυνο ακαδημιών, που άμεσα εισηγήθηκε την απόκτηση του μέσα από ένα γκρουπ περίπου 800 υποψήφιων!

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε τυπικά τον περασμένο μήνα όταν ο Τσιπιρτίμης συνοδευόμενος από τον πατέρα του, τον προπονητή Χρύσανθο Κασλή και τον γραμματέα και υπεύθυνο ΜΜΕ και δημοσίων σχέσεων του Αχιλλέα Περαίας Κώστα Ταρσούνα, ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα και συναντήθηκαν με τον σκάουτερκ. Γιώργο Αμανατίδη και ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Θάνος Τσιπιρτίμης θα αποτελεί μέλοςτου τμήματος Κ15, θα διαμένει μόνιμα στις ειδικά για το σκοπό διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ρέντη μαζί με άλλα 20 παιδιά υπό την επίβλεψη προπονητών και ειδικών επιστημόνων, ενώ παράλληλα θα μπορεί εκτός από τη συστηματική προπόνηση και συμμετοχή σε αγώνες, να συνεχίσει απερίσπαστος τις σπουδές του αφού εκτός των άλλων τυγχάνει να είναι και άριστος μαθητής!




Δηλώσεις


ΓιώργοςΑμανατίδης: Μπορεί να φτάσει ψηλά


«Είναι σίγουρα μοναδική ευκαιρία ζωής για το Θάνο που μας έδειξε ότι μπορεί να αναδειχτεί και τον οποίο-καθόλου τυχαία- επιλέξαμε ανάμεσα από εκατοντάδες παιδιά χωρίς υπερβολή. Ο Θάνος διέπρεψε στις δοκιμές, ήταν πάντα άριστος και πρώτη επιλογή και μας έπεισε ότι το θέλει πολύ. Από τον ίδιο πλέον εξαρτάται το τι θέλει να κάνει και πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει αφού εμείς έχουμε ήδη πειστεί γι’αυτό. Η παρουσία του στις μεικτές ΕΠΣΜ και Περιφέρειας του άνοιξαν το δρόμο ακόμη και για την εθνική Ελλάδας, που μπορεί είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων εάν συνεχίσει να είναι το ίδιο σοβαρός.

Ο Ολυμπιακός στο πρόσωπο του επενδύει ένα πολύ σοβαρό ποσόν για τις σπουδές του περίπου για 3-4 χρόνια, αφού μας ενδιαφέρει τα παιδιά να έχουν ισορροπία ακαδημαϊκής και ποδοσφαιρικής προόδου! Θα βρίσκεται σε καλά χέρια και οι άνθρωποι μας είναι κοντά του 24 ώρες καθημερινά για να καταφέρει έχοντας κατάλληλη ψυχολογία να πετύχει τους στόχους του.

Όσο για τον Αχιλλέα Περαίας αποτελεί την καλύτερη δυνατή διαφήμιση η μεταγραφή του και πλέον θα κοιτάμε πάντα προς τα εκεί μελλοντικά για πιθανή διεύρυνση της συνεργασίας ίσως και με άλλους νεαρούς αθλητές.Ήταν χαρά μας να συνομιλήσουμε με την αποστολή του συλλόγου, ειδικά με τον κ.Κασλή που έχει καλλιεργήσει το δικό του επιτυχημένο όνομα με τον οποίο κρατάμε γέφυρα επικοινωνίας, ενώ με τον κ.Ταρσούνα θα είμαστε σε επαφή όταν χρειάζεται για την εδραίωση της συνεργασίας Oλυμπιακού και Αχιλλέα Περαίας».


ΘάνοςTσιπιρτίμης: Eυχαριστώ τον κ. Κασλή

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία να προσπαθήσω να φτάσω σε τέτοιο ψηλό επίπεδο και αν αναδειχτώ να πραγματοποιήσω αυτό το μεγάλο όνειρο μου. Γνωρίζω ότι οι απαιτήσεις στον ολυμπιακό είναι πολύ μεγαλύτερες από ότι έχω γνωρίσει, άλλα θα κάνω τη δική μου προσπάθεια και ελπίζω με σκληρή δουλειά και λίγο τύχη να τα καταφέρω.

Ευχαριστώ τον Αχιλλέα Περαίας από τον οποίο αναδείχτηκα και τους ανθρώπους του για τη συνεχή συμπαράσταση και πίστη, ενώ σίγουρα χρωστώ πολλά στους περσινούς μου συμπαίκτες που πετύχαμε τόσες διακρίσεις μαζί, πάντα θα τους θυμάμαι.

Πάνω από όλα όμως ευχαριστώ τον προπονητή μου κ.Κασλή ο οποίος έκανε σχεδόν τα πάντα για μένα. Ήταν κοντά μου από την πρώτη μέρα μέχρι την υπογραφή μου στον Oλυμπιακό και με βοήθησε να πιστέψω ότι μπορώ να φτάσω ψηλά. Με πρότεινε στις μεικτές ΕΠΣΜ και Περιφέρειας και επαληθεύτηκε προβλέποντας την εξέλιξη μου μιλώντας στον πατέρα μου πριν από ένα χρόνο.Αθλητές με προσόντα χρειάζονται σωστή συμβουλή και προώθηση και είμαι πολύ τυχερός που ήταν κοντά μου σε αντίθεση με άλλα ικανά παιδιά, που ίσως στερήθηκαν την ευκαιρία τους από νοοτροπίες παλιών παραγόντων».


Χρύσανθος Κασλής: Γεννημένος αθλητής ο Θάνος


«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ένα από τα παιδιά μου έχει αυτήν την μοναδική ευκαιρία, να μπορέσει να αναπτυχτεί ποδοσφαιρικά στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο φτάνοντας εκεί που μπορεί δηλαδή πολύ ψηλά.Ο Θάνος όντας αριστούχος μαθητής καταρρίπτει και το σχετικό μύθο για το αν κάποιος μπορεί να είναι καλός αθλητής και μαθητής παράλληλα. Ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν έχει πετύχει τίποτα ακόμη και ότι τώρα ξεκινά στην πραγματικότητα, άλλα είμαι βέβαιος ότι έχει τα απαιτούμενα στοιχεία για αναδειχτεί ποδοσφαιρικά.Είναι γεννημένος αθλητής και απόλυτα προσηλωμένος με ταλέντο και χαρακτηριστικά που διαθέτουν όσοι επιθυμούν να φτάσουν ψηλά, δηλαδή επιμονή, υπομονή διάθεση για σκληρή δουλειά, λίγα λόγια και πάντα να ζητά τρόπους ατομικής βελτίωσης μέσα σε μια ομάδα.Θα είμαι πάντα κοντά του και εύχομαι να εκπληρώσει όλα του τα όνειρα».


Ο ΑχιλλέαςΠεραίας εύχεται καλή σταδιοδρομία στο Θάνο Τσιπιρτίμη, να πετύχει όλους τους στόχους του, να παραμείνει ταπεινός και να θυμάται πάντα από πού ξεκίνησε,αφού σε όποια ομάδα και αν παίζει θα είναι πάντα και δικός μας!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.