Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στον δήμο Θερμαϊκού. Αφήνουν τα σχολεία χωρίς  προσωπικό καθαριότητας από την λήξη της περασμένης χρονιάς και τρεις μέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων "θυμούνται" να προσλάβουν το ανάλογο προσωπικό.
Και ως εδώ θα μπορούσατε να μου αντετείνετε πως και ο δήμος συμβαδίζει με την πάγια ελλαδική χαλαρότητα και ωχαδερφισμό της κρατικής μηχανής.
Έλα όμως που η προκήρυξη για την κάλυψη των θέσεων δεν γνωστοποιείται σε κανένα τοπικό ΜΜΕ (ιστοσελίδες, μπλογκ) παρά μόνο στην ιστοσελίδα του Δήμου που ελάχιστη επισκεψιμότητα έχει;

Και μάλιστα (προφανώς παράνομα) η προκήρυξη δεν αναρτάται ούτε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Και ενώ αναρτάται Παρασκευή 6/9 η τελευταία μέρα κατάθεσης αιτήσεων είναι η Δευτέρα 9/9 (μία εργάσιμη μέρα) ΕΛΕΟΣ !!
Γιατί άραγε ;;
Μα για να επαληθευθεί για άλλη μια φορά η ιδεολογία του Μαυρογιαλούρου: Να μην γνωστοποιηθεί και έτσι να προσλάβουμε "δικά μας παιδιά".
Κύριοι του Δήμου, και κυρίως Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε κ. Κώστα Βογιατζή. 
Θα έπρεπε τα δικά σας παιδιά να ήταν όλοι όσοι είναι άνεργοι. Αυτούς οφείλετε να προστατεύετε και να πληροφορήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις θέσεις που έστω και τελευταία στιγμή "ανοίξατε".

Ακτιβιστής

Η προκήρυξη:

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη για την  πρόσληψη καθαριστών/στριών µε σύµβαση µίσθωσης έργου στα σχολεία Α/θµιας Εκπαίδευσης».


Η  Σχολική   Επιτροπή   Πρωτοβάθµιας   Εκπαίδευσης   του   ∆ήµου   Θερµαϊκού  λαµβάνοντας υπόψη:
1. Το άρθρο 240 & 243 του Ν.3463/06.

2. Το άρθρο 65 του Ν.3852/2010.

3. Το άρθρο 113 του Ν.1892/90 όπως ισχύει.

4. Το άρθρο 36 του Ν.3699/08.

5. Την υπ αριθµ. 2/18254/0022/34-2008, ΦΕΚ 672, Β.

6. Το άρθρο 18 του Ν.3870/10.

7. Την υπ αριθµ. 52/2013 απόφαση της Σχολ. Επιτρ. Α/θµιας Εκπαίδευσης.

8.Την προσθήκη-τροπολογία στο Σχέδιο  Νόµου «Αναδιάρθρωση της  ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης και  λοιπές διατάξεις αρµοδιότητας Υπουργείου Παιδείας  και  Θρησκευµάτων που  κατατέθηκε στις 05/09/2013.
9. Το γεγονός ότι οι δάσκαλοι και καθηγητές Α/θµιας και Β/θµιας Εκπαίδευσης ήδη από  την

ευτέρα    0 Σεπτεµβρίου  201 βρίσκονται  στα   σχολεία,   τα   οποία   τελευταία  φορά καθαρίστηκαν τον Ιούνιο µε τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2012-2013.
10. Την άµεση  και επιτακτική ανάγκη καθαρισµού των  σχολικών µονάδων, καθώς η σχολική χρονιά  ξεκινάει  την Τετάρτη  11 Σεπτεµβρίου 2013 µε τα σχολεία  στην πλειονότητά τους  να
µην είναι καλυµµένα  µε προσωπικό καθαριότητας,

προκηρύσσει διαγωνισµό για  την  πρόσληψη καθαριστών/στριών που  θα  απασχοληθούν στην καθαριότητα των κάτωθι Σχολικών Μονάδων Α/θµιας Εκπαίδευσης του ήµου Θερµαϊκού:


1.  1ο  ηµοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Επανοµής

2.  2ο  ηµοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Επανοµής

3.  3ο  ηµοτικό Σχολείο Επανοµής

4.  3ο  ηµοτικό Σχολείο Περαίας

5.  Νηπιαγωγείο Αγ. Τριάδας

6.  1ο  & 3ο  Νηπιαγωγεία Νέων  Επιβατών

7.  3ο  & 4ο  Νηπιαγωγεία Περαίας.



Πρώτο   µέληµα   της   Σχολικής   Επιτροπής  είναι   η  καλύτερη  δυνατή  εξυπηρέτηση  των σχολικών µονάδων. Επειδή τα κριτήρια επιλογής δεν καθορίζονται από  κάποια διάταξη  νόµου, η Σχολική Επιτροπή θα λάβει  υπόψη και κοινωνικά και οικογενειακά κριτήρια.
ικαιολογητικά συµµετοχής:

1.  Έγγραφη αίτηση µε πλήρη  στοιχεία του αιτούντος.

2.  Φωτοτυπία δελτίου αστυνοµικής ταυτότητας ή διαβατηρίου µε άδεια  παραµονής.

3.  Πιστοποιητικό οικογενειακής  κατάστασης.

4.  Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει συνάψει σύµβαση  µε άλλο σχολείο.

5.  Φωτοτυπία τελευταίου εκκαθαριστικού εφορίας.

6.  Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας.



Οι   ενδιαφερόµενοι   µπορούν  να   καταθέσουν   τις   αιτήσεις    τους   µέχρι   και   την   09η Σεπτεµβρίου 2013 ηµέρα  ευτέρα και  ώρα  12:00 µ.µ. στο ηµοτικό Κατάστηµα Επανοµής, γραφείο Σχολικής  Επιτροπής Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης του ∆ήµου Θερµαϊκού.

Πληροφορίες      Αγγελική Καρασταµάτη
Τηλ.                   23923 30114, 2392330103
Fax                    23920 44194
E-mail                sxep1@3025.syzefxis.gov.gr
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Είσαι "κιτρινιστής" κε Ιβάνοβιτς! Αφού γράφεις τέτοια πράματα, δεν είσαι τίποτε άλλο παρά ένας "κιτρινιστής" αισχίστου είδους. Όπως και κείνος ο Γιώργος ο Νικολαΐδης που τολμάει και κάνει κριτική σε αλάνθαστους ανθρώπους. Τι να περιμένει μια κοινωνία από αρθρογράφους σαν και του λόγου σας...Από που τ΄αρπάζετε ρε; Πείτε αν τολμάτε ποιος σας πληρώνει για να γράφετε αυτά που γράφετε; Μούγκα έ; Εμ βέβαια. θα τολμούσατε ποτέ σας να μας πείτε και μιαν αλήθεια; Είστε "βαλτοί" ρε. Και οι δυο σας!
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.