Στη Βιβλιοθήκη σχεδιάζουμε τη συνέχιση των δράσεων για παιδιά 5 – 12 ετών και μετά τη λήξη της επιτυχημένης Καλοκαιρινής Εκστρατείας Future Library 2013, στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2013 – 2014 (Οκτώβριος 2013 – Μάιος 2014), στο χώρο του παραρτήματος Ν. Μηχανιώνας (Καψαλάκειος Πολιτιστική Στέγη).

Εάν σας ενδιαφέρει, παρακαλούμε να σημειώσετε τις ημέρες που σας εξυπηρετούν περισσότερο, στο ειδικό έντυπο που θα βρείτε στα παραρτήματα Μηχανιώνας αλλά και Περαίας.

Οι δράσεις απευθύνονται σε όλο το Δήμο Θερμαϊκού, ωστόσο πραγματοποιούνται αποκλειστικά στο χώρο του παραρτήματος Μηχανιώνας λόγω κατάλληλης υλικοτεχνικής υποδομής.

Σύντομα, θα είμαστε έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε το ακριβές πρόγραμμα δράσεων.


Εκ μέρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.