Το θέμα της μετατροπής του Δήμου Θερμαϊκού σε σκουπιδότοπο το έχουμε θίξει άπειρες φορές. Δεν είχαμε όμως φανταστεί ότι θα υπήρχαν περιοχές στον Δήμο στις οποίες δεν γίνεται αποκομιδή για ένα συνεχόμενο μήνα (μήπως να επέμβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες υγείας;;;) και μάλιστα καλοκαιριάτικα....
Η επιστολή  κατοίκων που λάβαμε είναι αποκαλυπτική του προβλήματος και εκθέτει ανεπανόρθωτα τους ανευθυνοϋπεύθυνους της διοίκησης Αλεξανδρή (Μπάρμπα κλπ). Διαβάστε την:


Αγαπητέ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ!

Μένουμε σε έναν από τους χωματόδρομους 2 χιλμ. πριν από το Αγγελοχώρι (οδός Αγ. Δημητρίου - στάση Ελαιώνας) και Θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε μέσα από τις σελίδες σας για το γεγονός ότι εδώ και έναν περίπου μήνα δεν έχουν περάσει τα απορριματοφόρα από το δρόμο μας. Αρχικά, παρακολουθώντας μέσα από τις σελίδες σας και άλλα μέσα το θέμα κάναμε υπομονή, βλέποντας ότι το πρόβλημα ήταν καθολικό. Στο ενδιάμεσο όμως παρατηρήσαμε ότι οι κάδοι σε άλλους δρόμους της περιοχής μας αδειάζουν κατά διαστήματα.  Εμείς οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούμε να μην συγκεντρωθούν σκουπίδια έξω από τους κάδους και μεταφέρουμε τα σκουπίδια μας εδώ και μέρες σε όποιους κενούς κάδους βρούμε στη γύρω περιοχή. Επειδή στο δρόμο μας πάλι δεν εμφανίστηκε κανείς διαμαρτυρηθήκαμε τηλεφωνικά στην υπηρεσία καθαριότητας του Δημ. Διαμερίσματος Ν. Μηχανιώνας. Αυτοί μας διαβεβαίωσαν, ότι σε μια ή δυο μέρες θα έστελναν απορριματοφόρο, πράγμα που δεν έγινε. Και δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ζούμε αυτήν την κατάσταση, με τις εστίες μόλυνσης καλοκαιριάτικα έξω από τα σπίτια μας.
Νοιώσαμε την ανάγκη να κοινοποιήσουμε το πρόβλημά μας και για αυτό απευθυνθήκαμε σε σας.

Οι κάτοικοι της περιοχής


* Η φωτο είναι αρχείου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.