Μια από τις καλύτερες κωμωδίες της ελληνικής σκηνής και κορυφαίο ηθογραφικό έργο του αείμνηστου Δημήτρη Ψαθά, το "Φωνάζει ο κλέφτης" παρακολούθησε χθες το βράδυ στο θεατράκι των Πεύκων, στην Μηχανιώνα, πλήθος κόσμου.

Μια παράσταση με ελεύθερη είσοδο, που προσέφερε στους κατοίκους η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Το έργο ανέβασε το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου και με βασικούς συντελεστές την Υρώ Μανέ, τον Παύλο Ορκόπουλο, τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Δημήτρη Φραγκιόγλου. 
Ο Δήμαρχος προσέφερε ανθοδέσμη στην πρωταγωνίστρια

Πολλοί νεαροί (που δεν έτυχε να δουν την κινηματογραφική ταινία) ικανοποιήθηκαν από την παράσταση. Εμείς χαρήκαμε το λιτό και λειτουργικό σκηνικό, τον ήχο και τον φωτισμό, αλλά δυστυχώς οι συγκρίσεις - θυμηθήκαμε την κλασική ταινία της δεκαετίας του 60, που οι περισσότεροι έχουμε δει πολλές φορές (με τα ιερά "τέρατα" της θεατρικής σκηνής Βλαχοπούλου, Ηλιόπουλο, Παπαγιαννόπουλο) - δούλεψαν αρνητικά για τους βασικούς ερμηνευτές. Ίσως να κρίνουμε αυστηρά αλλά θεωρούμε ότι σε τόσο γνωστά και πολυπροβαλλόμενα έργα οι συγκρίσεις θα πρέπει να θεωρούνται   αναμενόμενες.


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ... ΡΟΥΜΕΛΗ, ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ...
    Ήταν τουλάχιστον ο δήμαρχος σωστός όταν πρόσφερε τα λουλούδια, ή έμοιαζε αγχωμένος σαν να πήγαινε (με το ζόρι) για ...αρραβώνα;
    OΛΑ μα ΟΛΑ κρίνονται στις επόμενες εκλογές και...βαθμολογούνται αναλόγως.
    Μέχρι και οι αβρότητες...
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.