Ο Σύλλογος προσφύγων Αγίας Τριάδας και οι εθελοντές του πρόλαβαν την χθεσινή καταιγίδα. Κατάφεραν να αποπερατώσουν την ανακατασκευή της στέγης του παλαιού κτιρίου του Γεωργικού Πιστωτικού Συνεταιρισμού, η χρήση του οποίου τους παραχωρήθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θερμαϊκού.
Αφού σε πρώτη φάση καθάρισαν τον περιβάλλοντα χώρο (που βρισκόταν σε άθλια κατάσταση από τα σκουπίδια αλλά και τα άπειρα τρωκτικά που είχαν συρρεύσει εκεί τα τελευταία χρόνια) και περιέφραξαν  το νοτιοδυτικό τμήμα του κτήματος, την Κυριακή που μας πέρασε, τοποθέτησαν νέα σκεπή στο κτίριο.


Στόχος του Συλλόγου είναι να λειτουργήσει ο χώρος σαν πολιτιστικό κέντρο, στεγάζοντας εκτός από τμήματα του συλλόγου και τις πολιτιστικές ανάγκες της Αγίας Τριάδας.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.