Η έναρξη της νέας χρονιάς εκμάθησης σκακιού στον Θερμαϊκού θα γίνει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 6 μμ στο 4ο Δημοτικό σχολείο της Περαίας.
Ο Σκακιστικός Όμιλος Θερμαϊκού "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ" καλεί τους σκακιστές του, τα μέλη του και τους μαθητές να βρίσκονται στην εναρκτήρια συνάντηση και πληροφορεί τους γονείς που θέλουν να μάθουν οι ίδιοι ή να βάλουν  τα παιδιά τους  στον υπέροχο και ιδιαίτερα διδακτικό τρόπο του σκακιού ότι τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 6 μμ στο 4ο Δημοτικό της Περαίας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους Χρήστο Ιβάνοβιτς ( 6948482008 & 2392052983) και Τατιανό Μάγγο (6945593739 & 2392027222).

Όσοι γνωρίζουν σκάκι μπορούν να προπονηθούν με τους έμπειρους παίκτες της ομάδας μας και να βγάλουν δελτίο ώστε να μπορούν να συμμετέχουν σε επίσημους αγώνες και τουρνουά.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.