Ανεξήγητες για μας και επαναλαμβανόμενες τις τελευταίες βδομάδες επιθέσεις δέχονται οι λογαριασμοί blogger και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από άγνωστους "εισβολείς" (όπως μας ειδοποιεί η Google).

Αδυνατούμε να αντιληφθούμε τον λόγο για τον οποίο γίνονται αυτές οι επιθέσεις.



Προσπαθούμε να εντοπίσουμε τους "επιτήδειους".

Παραμένουμε σταθεροί στον αγώνα που δίνουμε τόσο μέσα από το διαδίκτυο αλλά κυρίως μέσα από τον ενεργό ακτιβισμό και τις δράσεις αλληλεγγύης.

Τόσο ο Ακτιβιστής όσο και το radio-activistis, ούτε φοβούνται ούτε υποστέλλουν σημαίες και ιδιαίτερα σε τέτοιες ανόητες ενέργειες, από όπου κι αν προέρχονται.

Το τελευταίο σημερινό μήνυμα προειδοποίησής μας από την Google:

Γεια σας ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ, 

Κάποιος προσπάθησε πρόσφατα να χρησιμοποιήσει μια εφαρμογή για να συνδεθεί στο Λογαριασμό σας Google - activistivan@gmail.com. 

Η προσπάθεια σύνδεσης παρεμποδίστηκε σε περίπτωση που προερχόταν από έναν εισβολέα ο οποίος προσπαθούσε να αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες της προσπάθειας σύνδεσης: 

Τρίτη, 3 Σεπτέμβριος 2013 6:48:55 πμ UTC
Διεύθυνση IP: 213.249.12.30
Τοποθεσία: Greece

Εάν δεν αναγνωρίζετε αυτήν την προσπάθεια σύνδεσης, κάποιος άλλος ενδέχεται να προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας αμέσως..... 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.