Με μεγάλη προσέλευση καταναλωτών πραγματοποιήθηκε η χθεσινή 16η διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες, από την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού στους Νέους Επιβάτες.
Με πολλούς παραγωγούς, συνεταιρισμούς να προσφέρουν τα προϊόντα τους σε ικανοποιητική ποιότητα και καλές τιμές οι δημότες του Θερμαϊκού δείχνουν ολοένα και περισσότερο να εμπιστεύονται τις διαθέσεις Χωρίς Μεσάζοντες που διοργανώνει η Πρωτοβουλία την πρώτη Κυριακή του μήνα.
Ιδιαίτερα θετικά ήταν τα σχόλια που συλλέχθηκαν με ένα ρεπορτάζ στο χώρο της διάθεσης, τόσο για την συγκεκριμένη δράση αλλά και για την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία γενικώτερα, από καταναλωτές αλλά και από παραγωγούς. 
Ακούστε το ηχογραφημένο ρεπορτάζ:





Για πρώτη φορά λειτούργησε μικροφωνική εγκατάσταση που πληροφορούσε τους επισκέπτες για εκδηλώσεις αλλά και για τις δράσεις και θέσεις της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας.



Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Ελάχιστοι πωλητές έδιναν αποδείξεις.
    Τα προιόντα κάθε φορά και ακριβότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε στην «Πρωτοβουλία» για την εκάστοτε διοργάνωση, θα συμφωνήσω όμως με τον παραπάνω ανώνυμο ως προς τις τιμές. Αρκετά προϊόντα είναι στα ίδια επίπεδα των «λαϊκών», κάποιες δε ακόμη υψηλότερες. Αναρωτήθηκα αρκετές φορές αν «εκμεταλλεύονται « κάποιοι πωλητές μάλιστα και το «μπούγιο» που γίνεται και πασάρουν και προϊόντα τους που δεν θα τολμούσαν να τα πουλήσουν στα παζάρια.
    Με όλο τον σεβασμό στην «Πρωτοβουλία»,
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.