Σε ετοιμότητα βρίσκονται όλα τα μέλη της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού για την προσεχή 16η διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 6 του Οκτώβρη στο δημοτικό πάρκο των Ν. Επιβατών από τις 9 έως τις 11 το μεσημέρι.
Πληθώρα παραγωγών και συνεταιρισμών θα προσφέρουν τα προϊόντα τους σε πολύ καλές τιμές στους καταναλωτές και φυσικά θα διαθέσουν και μια ποσότητα για κάλυψη αναγκών των οικογενειών που καλύπτονται από την Πρωτοβουλία. Δημότες θα μπορούν να ενισχύσουν τις ευπαθείς ομάδες τόσο με τρόφιμα αλλά και με φάρμακα που θα δοθούν στο κοινωνικό φαρμακείο.
Συμβολικά θα διατίθενται δωρεάν ρούχα από την Πρωτοβουλία σε όποιον τα χρειάζεται.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.