Με ικανοποιητική προσέλευση καταναλωτών πραγματοποιήθηκε το 3ο "Παζάρι Παραγωγών" από την ΚΠΕ και τον Γ' Συν/σμό στην Επανομή
Με πολλούς παραγωγούς και συνεταιρισμούς να προσφέρουν τα προϊόντα τους σε άριστη ποιότητα και χαμηλές τιμές οι κάτοικοι της Επανομή και των γύρω δημ. διαμερισμάτων δείχνουν ολοένα και περισσότερο να "αγκαλιάζουν" τις πρωτοβουλίες και τις κινήσεις που πηγάζουν απ' το λαό για το λαό.
Ιδιαίτερη εντύπωση, με το δικό τους stand, έκαναν οι καθηγητές των ΕΠΑΛ που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, οι απολυμένοι της BIO.ME. με τα πάμφθηνα οικολογικά απορρυπαντικά τους, το συνεργείο της τηλεόρασης του ALPHA που μίλησε με αρκετούς παραγωγούς και καταναλωτές και θα παρουσιάσει ένα μινι αφιέρωμα στο εγχείρημά μας και η απευθείας συνέντευξη του προέδρου του συνεταιρισμού, στο αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο των απολυμένων της ΕΡΤ 3.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.