Τελικά ο Στέλιος δεν άντεξε. Πάλεψε σκληρά για 26 μερόνυχτα στην μονάδα του Παπανικολάου. Η μάχη ήταν άνιση. Κατέληξε σήμερα. Τα πολλά μηνύματα φίλων, συναγωνιστών αλλά και απλών γνωστών δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την εξέλιξη που από νωρίς έδειχνε πως θα ήταν καθορισμένη.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Και ελπίζουμε η πραότητα και ηπιότητα του χαρακτήρα του, η ειλικρίνειά του, η καθαρότητα των απόψεών του και προπαντός το ιδιότυπο και λεπτό χιούμορ του εν είδει αστερόσκονης να "διαποτίσει" όλους μας και κυρίως όσους ασχολούνται με τα κοινά είτε από την θέση του ενεργού πολίτη είτε από τον θώκο του εκλεγμένου.
Καλό ταξίδι φίλε.

Η κηδεία του Στέλιου θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις 4 μμ στη Νέα Φιλαδέλφεια Θεσσαλονίκης.
Θα υπάρξει λεωφορείο για όσους θελήσουν να δώσουν τον τελευταίο χαιρετισμό στον Στέλιο, που θα ξεκινήσει στις 2:45 μμ από την Ανθέων, μπροστά από το Σ/Μ Μαρινόπουλος στην Περαία.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.