Τρέλα με κορδέλα το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Θερμαϊκού. 

Και αντιφασιστικό χρώμα υπήρχε .... κατατέθηκε ψήφισμα από την Διοίκηση (εισήγηση Κούτουκα) για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και του φασισμού (αλλά μούγκα στη στρούγκα για τα μνημόνια την εξαθλίωση και το φασισμό του συνταγματικού τόξου ΝΔΣΟΚ) .... και φασιστική υποστήριξη καταγράφηκε με τον Ζευκόπουλο πρωτοπόρο με οξύτατες αντεγκλήσεις με τον Πρόεδρο, αλλά και την ήξεις αφίξεις τοποθέτηση με δικαιολόγηση της ΧΑ και καταψήφιση από τον Κυριάκο Στεφανίδη (να υποθέσουμε ότι θα δούμε φασιστικό αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο υπό τον Στεφανίδη;). Και το ευτράπελο: Η Παπαδοπούλου (ναι η Παρθένα ντε) καταψήφισε την καταδίκη του φασισμού και της Χ.Α. γιατί λέει η εγκληματική οργάνωση κάνει καλό και δίνει τρόφιμα σε Έλληνες. Τι κι αν ο Μαυρομάτης προσπαθούσε εις επήκοον όλων να την νουθετήσει.... ανένδοτη η κυρία. Φασίστες όλων των δημοτικών παρατάξεων ενωθείτε ..... κατά το προλετάροι ενωθείτε :-)

Και άρωμα (μόνο άρωμα;;)   φουσκωμένου  προϋπολογισμού (500 χιλιαρικάκια ευρώ ;) της ΔΗΚΕΘ που έγινε ... για κάλυψη άλλων σκοπιμοτήτων, όπως ομολογήθηκε.

Και προαναγγελία μιας ακόμα δικαστικής διαμάχης ( με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση του Στεφανίδη από τον Κούτουκα ή με πιθανή παρέμβαση εισαγγελέα για έκδοση πλαστών γνωματεύσεων από τον Στεφανίδη σε πρώην δημοτικό σύμβουλο;). Λεφτά θα εξακολουθούν να βγάζουν οι δικηγόροι ... αλλά δεν μπορεί να έχουν και οι δύο δίκιο. Ένας εκ των δύο θα υποστεί τις συνέπειες ή σε χρήμα ή σε ποινή.

Και να σκεφτεί κανείς πως δεν ήμουν εκεί. Τι έχασα .... Και βέβαια δεν υπήρχε ζωντανή ηχητική κάλυψη λόγω βλάβης στον σέρβερ (ή μήπως εξαιτίας ότι είχαν προβλέψει το τι θα ελέγετο και έτσι διαφύλαξαν τα νώτα τους οι ...προύχοντες ;;)

Ες αύριον τα σπουδαία. Με αναλυτική αναφορά πεπραγμένων της σημερινής συνεδρίασης και φυσικά και με ανάρτηση του ψηφίσματος.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ..."Τρέλα με κορδέλα το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Θερμαϊκού."
    Μήπως και το "δίσκοι Μπέλλα είναι τρέλλα" *, ταιριάζει καλύτερα;
    Εικάζω πως η επιτυχία του συμβουλίου ήταν τέτοια που σίγουρα πάει για "εκατό χιλιάδαι δίσκοι" !
    * Η ατάκα του Αθ. Προύσαλη στην ταινία "Το θύμα".
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.