Απολογισμός 2009(αρχείο)
Ανοιχτή συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου (υποχρεωτικά λόγω των άρθρων 95, 96 και 217 του Ν.3463/2006 και του Ν.3852/2010), η μοναδική που γίνεται και συμμετέχουν με ερωτήσεις και τοποθετήσεις οι δημότες, συγκαλείται την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013  και ώρα 19:00, στο Ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ ΗΛΙΟΣ στην Περαία.

Φυσικά το έργο το βλέπουμε μια φορά τον χρόνο, το έχουμε μάθει απ' έξω κι ανακατωτά. Ένας διαρκής χρονοβόρος και ανούσιος μονόλογος του Δημάρχου και των αντιδημάρχων που επιχειρούν  - ως άλλοι καθολικοί μοναχοί του μεσαίωνα - να βαφτίσουν έργα την ανυπαρξία με ένα τέτοιο τρόπο που αναγκάζουν τους όποιους δημότες θελήσουν να θέσουν ερωτήματα προβληματισμούς, κριτική και προτάσεις να το μετανοιώνουν και η αίθουσα να αδειάζει χωρίς να επιτυγχάνει τον σκοπό της η ανοιχτή συνεδρίαση του απολογισμού πεπραγμένων.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.