Ανάρτηση στο fb από τον Γιάννη Μαυρομάτη για τον φίλο Στέλιο Κάκαρη που δίνει τη μεγαλύτερη μάχη του:

"Πέρασαν σχεδόν δέκα (10) εικοσιτετράωρα που ο Στέλιος αγωνίζεται.Ο δικός μας ο Στέλιος που μια ζωή αγωνίζεται.Σ'ένα σωρό μετερίζια.Προσωπικά και πολύ στενά τον γνώρισα μόλις πριν απο 3 χρόνια.Η πρώτη εικόνα του:ευγενής,σοβαρός,με λεπτό χιούμορ,ευθύς και με συνεχείς ατάκες,εύστοχες που αυτόματα ένιωσα την καλλιέργεια και την παιδεία του.Αυτός είναι ο Στέλιος ο δικός μου όπως τον χαρακτήρισα απο τις πρώτες μέρες της γνωριμίας μας.Και οι μήνες πέρασαν διάβηκαν για μένα προσωπικά με πολλές στενοχώριες,βίαιες καταστάσεις,ατέλειωτη πίκρα και αγώνα για να αποδείξω πολλά!Ο Στέλιος,σωστά μαντέψατε,παρών.Ο Στέλιος καθημερινά με εκλεπτυσμένη αλλά στιβαρή παρουσία δίπλα μου.Ε! ναί! ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο Στέλιος μας.Άλλοτε με λίγο χιούμορ,άλλοτε με οργή για το άδικο με παρρησία για το αυτονόητο μου μίλαγε.Έγινε και η ψυχή της παρατάξης γράφοντας και ενημερώνοντας όλο το 24ωρο την σελίδα μας.Βαθειά άνθρωπος,βαθειά πολιτικοποιημένος,βαθειά πολιτισμένος.Και ο αεικίνητος Στέλιος μου λέει!Γιάννη ζωγραφίζω,Γιάννη οργανώνω εθελοντικές ομάδες,Γιάννη τί κάνουμε με τη δυστυχία;Άχ Στέλιο,και κείνο το Σάββατο εθελοντισμό πραγμάτωνες.Τούς φίλους προέτρεπες για ένα καλύτερο σήμερα για ένα ευδόκιμο αύριο.Και κεί λύγισες.Παλεύεις φίλε μου 10 μέρες.Είσαι αγωνιστής,ξέρεις να αγωνίζεσαι το έδειξες τόσες φορές.Όμως βγάλε τα βαριά σου όπλα και τερμάτισε τούτο τον πόλεμο.Βαρεθήκαμε να περιμένουμε.Σε θέλουμε δίπλα μας μας λείπεις όλους,στην παράταξη,στους φίλους, τοσο πολύ.Σήκω απο το κρεβάτι και έλα κοντά μας.Τί στο καλό αγωνιστής είσαι;Eλα Στέλιο για να σου πώ,να σου πούμε πόσοι πολλοί είναι οι φίλοι σου που προσεύχονται στον θεό για την υγεία σου .Άντε Στέλιο,έλα και σου υπόσχομαι όσο μπορώ,όσο μπορούμε να δημιουργήσουμε ομορφιά και ελπίδα και χαμόγελα.Στέλιο σε περιμένω,σε περιμένουμε..."

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

10 comments:

  1. Ντροπή σου ανώνυμε...Όλοι οι χαρακτηρισμοί του κ.Μαυρομάτη για τον Στέλιο είναι απλά η αλήθεια. Στέλιο σε χρειαζόμαστε. Τσακμάκας Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ ανώνυμο 12:47 μμ
    Θα έγραφες αυτή τη μπούρδα αν την υπέγραφες με το ονοματεπώνυμό σου;
    Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντώνης Παρταλιός15 Οκτωβρίου 2013 στις 5:37 μ.μ.

    Όλη η αγάπη και η συμπαράσταση
    για τον Στέλιο μας, και σύντομα πάλι κοντά μας.

    Ανώνυμε 12:47 είσαι φαιδρός
    και για λύπηση

    Αντώνης Παρταλιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι ο Θεός να μας τον χαρίσει για πολλά ακόμα χρόνια διότι άνθρωποι σαν τον Στέλιο σπανίζουν στην εποχή μας.

    ΡΟΜΠΕΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΣΤΕΛΙΟΥΣ" χρειαζομαστε πολλους,παρα πολλους....και εχουμε ελλειψη! "ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΙΕΣ" ΣΥΝΗΘΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ,οπου ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ο σκοπος αγιαζε τα μεσα, ΟΧΙ πια!Οι λεξεις εμπεριεχουν νοηματα, δεν αρκουνται στη ματια της αναγνωσης!
    "φαιδρος ανωνυμος",με πιοτερο απ αλλους σεβασμο σε προσωπικες καταστασεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υποψιάζομαι ότι κόβετε σχόλια κ. Ιβάνοβιτς. Και δεν ταιριάζει στον απόηχο του ήθους της ιδεολογίας και της «προοδευτικής» λογικής που «αποδίδονται» στο blog σας.. (Ζητώ συγγνώμη αν κάνω λάθος και αυτό που έστειλα προ 3-4 ωρών, χάθηκε πιθανως απο δικο μου λαθος!) Οπότε επανέρχομαι με …..περισσότερα «λόγια».Οφείλετε αρχικά να αποδέχεστε την ανωνυμία ,εφ’ όσον την δίνετε ως δυνατότητα δημοσίευσης. Και δεύτερον και το σοβαρότερο. Οι λέξεις , εμπεριέχουν νοήματα…Δεν αρκούνται στη σύντομη ματιά της ανάγνωσης. Εσείς και οι έτεροι «θερμόαιμοι σχολιαστές» , βιαστήκατε να αποδώσετε το σχόλιό μου στα γραφόμενα κάποιου εκ των συνήθων (κατά τη γνώμη μου) υπόπτων της συνήθους βλαχοδημαρχιάς, όπου «γάμος και χαρά (πόνος εν προκειμένω) , η Βασίλω πρώτη! Οπου ο σκοπός αγιάζει τα μέσα κι αδιαφορεί για τα θέλω του άλλου! Εγώ εστιάζω στην πράξη, με την υποψία περί «αλλότριων σκοπών»... με τους οποίους επί χρόνια ζήσαμε…Με πολύ σεβασμό στη προσωπική ιστορία του καθενός, που κατά τη γνώμη μου, μάλλον εξέλειπε από μια τέτοια δημοσιοποίηση, χωρίς φαιδρότητα σας ομολογώ ότι, Κυρ ΣΤΕΛΙΟΥΣ έχουμε ανάγκη πολλούς , τους χρειαζόμαστε κι έχουμε απόλυτο έλλειμμα !!!! ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΟΜΩΣ , ΟΧΙ ΠΙΑ …ΦΤΑΝΟΥΝ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ευχαριστω κ.Ιβανοβιτς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στέλιο προχθές έμαθα απο τον Παναγιώτη για την κατάσταση σου και ποσο σοβαρή είναι.Εχουμε γνωριστεί πλέον καλά εχουμε συνεργαστει και πιστεύω σύντομα θα ξανα συνεργαστούμε.Εύχομαι να ξεπεράσεις γρήγορα το πρόβλημα και να γυρίσεις ξανά στο μετερίζι σιδερένιος και δυνατός.Σε έχει ανάγκη ο τόπος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ..ΕΦΥΓΕ.
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΕΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.