Ένα 4ωρο σεμινάριο που παρακολούθησαν 30 Θερμαϊκιώτες συνδιοργάνωσε το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού και το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού.

Η ονομασία του σεμιναρίου φάνταζε κάπως παράξενη "Βιωματικό Εργαστήριο Διαγενεακής Εξιστόρησης ReSTORYingGreece" και δύσκολα κανείς μπορούσε να υποθέσει ότι θα είχε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, όπως εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε.

Οι 30 πολίτες που το παρακολούθησαν, σε δύο ομάδες, ενημερώθηκαν και πρέπει να αισθάνονται αρκετά εφοδιασμένοι από τις γνώσεις που τους προσέφεραν οι κκ Μιχαηλίδης Χαράλαμπος και Νομικού Άννα υπεύθυνοι της RestoryingGreece.

Ίσως να μπορέσουν να καταγράψουν την ζώσα ιστορία του ανθρώπινου στοιχείου του τόπου μας. Ίσως να προλάβουν την διαγενεακή γνώση πριν αυτή χαθεί σαν "μια βιβλιοθήκη που καίγεται".

Συγχαρητήρια για το πολύ ενδιαφέρον εργαστήριο και κυρίως στις δραστήριες κυρίες του ΔΗΠΠΑΚΥΘ που το "έστησαν" και στους επικεφαλής του ΔΗΠΠΑΚΥΘ και της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής.





Ακτιβιστής

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.