Με την προβολή μιας ταινίας του Αμερικάνικου σινεμά συνεχίζει η κινηματογραφική λέσχη της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού αυτό το Σάββατο 18 Οκτώβρη, στις 8 μμ.

Το φιλμ "MAGNOLIA" είναι δράμα του  Paul Thomas Anderson και παίζουν οι Tom Cruise, Philip Baker Hall, Philip Seymour Hoffman, William H. Macy, Julianne Moore, John C. Reilly και Jason Robards.

Πρόκειται για την δεύτερη προβολή της Κινηματογραφικής λέσχης της Πρωτοβουλίας μετά τα Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας του Walter Salles.

Οι προβολές γίνονται στον φιλόξενο χώρο, στο Στέκι της Πρωτοβουλίας (Ησιόδου 2 και Ξενίου Διός) και είναι ανοιχτές στους πολίτες του Θερμαϊκού με ελεύθερη είσοδο.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
Κινηματογραφική Λέσχη
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.