Αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα του Δημοτικού Σχολείου Μεσημερίου:

Κατόπιν αλλεπάλληλων αιτημάτων του σχολείου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Θερμαϊκού για βάψιμο του σχολείου ξεκίνησαν -μέσα σε κλίμα συγκίνησης- οι εργασίεςαπό ...τους δασκάλους και τις δασκάλες του σχολείου
Ελπίζουμε κάποια στιγμή να προστεθεί στην παρέα μας και τεχνικό προσωπικό των δημοτικών υπηρεσιών
Εν έτη 2013 και με το σχολείο να συμμετέχει στο πρόγραμμα "Comenius", όπου αναμένεται επίσκεψη εκπαιδευτικών και μαθητών στο σχολείο του Μεσημερίου από όλη την Ευρώπη, οι δασκάλες μας και οι δάσκαλοι μας μετατρέπονται σε μπογιατζήδες.
Ένα μεγάλο μπράβο στον Δήμαρχο μας και τους επιτελείς του, ένα μεγάλο μπράβο στις τοπικές κοινοτικές μας αρχές!!!!!!



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Εύγε στους δασκάλους αυτούς!
    Πάμε τώρα και στον αντίποδα, άλλων …δημοσίων υπαλλήλων. Διαβάζουμε στο διαδίκτυο πριν λίγο: «Επί πέντε ολόκληρα χρόνια, υπάλληλος του ΕΚΑΒ από τη Β. Ελλάδα λάμβανε κανονικά τον μισθό του, ενώ δεν είχε πάει για δουλειά ούτε μία ημέρα!

    Η ανωτέρω περίπτωση αποτελεί ένα από τα πολλά παραδείγματα «κοπανατζήδων» δημόσιων υπαλλήλων οι οποίοι απουσιάζουν επί καιρώ από την υπηρεσία τους ωστόσο πληρώνονται κανονικά από το κράτος, εις βάρος-για άλλη μία φορά-των φορολογουμένων.

    Πρόκειται για υποθέσεις επιόρκων οι οποίες καθημερινά εκδικάζονται από τα πειθαρχικά συμβούλια.
    Ο υπάλληλος του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ότι έλειπε από το πόστο του από τον Δεκέμβριο του 2006 έως τον Νοέμβριο του 2011, χωρίς να έχει δώσει αναφορά, διότι εργαζόταν παράλληλα σε… καφετέρια της αδερφής του.

    Η ποινή που του επεβλήθη από το αρμόδιο πειθαρχικό συμβούλιο χαρακτηρίζεται ως χάδι καθώς του επέβαλε στέρηση αποδοχών μόλις τριών μηνών!

    Τα συμπεράσματα… δικά σας!»
    Συμφωνούμε απολύτως, τα συμπεράσματα …δικά σας, με την επισήμανση:
    Αν κυβερνούσε ο Τσιπράκος, δεν θα έτρωγε ο σαρσέμης ούτε την στέρηση αποδοχών τριών μηνών! Αντιθέτως θα του γινόταν και καμιά… αυξησούλα ! Περαστικά μας!
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.