Με την παράκληση να δημοσιευθεί λάβαμε το παρακάτω μέηλ από την σύζυγο του πρόσφατα αδικοχαμένου φίλου Στέλιου Κάκαρη:

Για να μπορέσουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους…
Για να διαβάζεις αυτή την επιστολή σημαίνει ότι γνώριζες τον Στέλιο. Με πόνο λοιπόν σας μεταφέρω τα πράγματα από τα δικά μου μάτια.
Κάποιοι Γνωστοί Άγνωστοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά ακόμη και αυτό;;; Για πιο λόγο ενώ ο Στέλιος έκανε τόσο έργο για εσάς, ανέβασε την παράταξη σας, μέχρι που έτρεχε με τα πόδια να εισπράξει για εσάς και την εφημερίδα σας δεν τον στηρίξατε σιωπηλά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή αλλά αντιθέτως ανακοινώνετε την επιστροφή του από την στιγμή που δεν υπήρχε; Μετά από τον τόσο μεγάλο αγώνα που έκανε ο Στέλιος για εσάς και τους συνεργάτες σας έπρεπε να είστε κάθε μέρα στο πλευρό μου, ΚΑΙ ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΉΣΑΣΤΑΝΔεν υπήρξε καμία ηθική στήριξη στην οικογένεια του Στέλιου. Αντιθέτως, και χωρίς κανένα όφελος, η στήριξη ήρθε από την άλλη πλευρά όταν ο Κύριος Δήμαρχος (σημειωτέον ότι δεν γνωριζόμασταν προσωπικά) ήρθε στο σπίτι μου, έκλεισε το τηλέφωνό του και κάθισε μαζί μου τέσσερις ώρες.
Η ανθρωπιά είναι απλό πράμα και πάντα ανιδιοτελής.
Και κάτι ακόμα. Σας γνωρίζω εκεί στην παράταξη ότι με την περιουσία που διαθέτω τα βγάζω πέρα. Αναφέρομαι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον ”Επικεφαλή” σας  (τουλάχιστον όχι στην δική μου κεφαλή) όπου έθεσα ένα ερώτημα (για να βολιδοσκοπήσω) και εσείς… απλά εξαφανιστήκατε. Ίσος αναφερθώ άλλη φορά σε αυτό εκτενέστερα.
Καυτηριάζω την κάθοδο σας για Δήμαρχο διότι εφόσον δεν σταθήκατε σε έναν συμπολίτη σας με τη στοιχειώδη συμπεριφορά πως θα σταθείτε στο πλευρό των υπολοίπων;;;
Συνεχίζεται…
Δήμητρα Κάκαρη
Για τον Στελάκι…
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. Αφού είχατε τη δύναμη πρίν περάσουν 40 (τουλάχιστον) μέρες από το ταξίδι του συζύγου σας να "βολιδοσκοπήσετε" ενώ έχετε περιουσία για να αποδείξετε τι δεν ξέρω σας δίνω τα συγχαρητηρια μου.Και αφού εξαντλήσατε το θέμα σας στο 4ωρο με κλειστά τα τηλέφωνα σας ξανασυγχαίρω.Είστε τουλάχιστον θρασύτατη γιατί βγάζετε το προσωπικό σας πρόβλημα (οχι το χαμό του συζύγου σας) χωρίς ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ,,ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΙΜΙΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΓΟ ΤΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ,.ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΟΝΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ,,ΑΛΛΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ. (ειναι λεπτο το θεμα ,και ακομα πιο λεπτο οταν υπαρχει θανατος),,Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΕ,,,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΦΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι εμείς που γνωρίσαμε τον Στέλιο, ας κρατηθούμε από όλα τα θετικά που είχε μέσα του και που τόσο απλόχερα έδινε σε όλους όσους γνώριζε.Και ήταν πολλά.
    Ας κρατήσουμε τις ευαισθησίες του, την αγάπη του για τους ανθρώπους, την ευαισθησία του για τα παιδιά, για το περιβάλλον, για τον συνάνθρωπο.Το πάθος τους για την τέχνη σε όλες της τις μορφές. Ας κρατήσουμε τις "ανάσες" και τα "οξυγόνα" του.
    Και ας αφήσουμε τα "μικρά" για τους "μικρούς".
    Καλά να ταξιδεύεις εκεί που έλαχε να πας........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.