Κάποιοι παλιοί γνώριμοι, λίγοι θλιβεροί και αυτοπεριθωριοποιηθέντες διασπαστές της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας, οι πρώην Ομπούντου, οι νυν Θερμαϊκός ΜΗΔΕΝ (είναι τα ίδια πρόσωπα) αποφάσισαν την "παρέμβαση της Κίνησης (;) στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαίου 2014".

Αυτοί που πάσχιζαν  ότι δεν πρέπει να ασχολείται η Πρωτοβουλία με τα Δημοτικά και συμπάσχανε για το ότι ο δήμος με την διοίκηση δεν έχουν ευθύνη για την ανυπαρξία έργου τους, αυτοί που σπεκουλάρισαν  χυδαία εναντίον μελών πως δήθεν είχαν προσωπικές πολιτικές που απέβλεπαν στην διεκδίκηση αυτοδιοικητικών θέσεων, οι ίδιοι καλούν σήμερα " κάθε συμπολίτη του Δήμου Θερμαϊκού, να συμβάλλει,
· τόσο στην εντόπιση των προβλημάτων και τη ζητούμενη λύση τους προς όφελος της τοπικής κοινωνίας,
· όσο και στην υπόδειξη των προσώπων που θα επιλέξουμε (όλοι μαζί) και θα προτείνουμε να εκπροσωπούν τις αποφάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο."

Θέλουν λοιπόν να παρέμβουν στο τοπικό πολιτικό σκηνικό χωρίς να τολμούν καν να εκθέσουν απόψεις και θέσεις και το κυριότερο να θέσουν τους εαυτούς του στην πρώτη γραμμή. Ζητούν να τους πουν τα προβλήματα και να τους υποδείξουν υποψηφιότητες.
Και είναι φυσικό γιατί ουδέποτε νοιάστηκαν  για οποιοδήποτε  μικρό ή μεγάλο ζήτημα που απασχολεί την τοπική κοινωνία.

Μάλλον πρόκειται για αστείο που δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ11 Νοεμβρίου 2013 στις 10:32 μ.μ.

    Κίτρινο κ εμπαθές το κείμενο (κοινώς ξεκατινιά).
    Αν δεν απατώμαι, κάποιοι απ' αυτούς τους "θλιβερούς" ήταν απ' τα ιδρυτικά στελέχη της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.