Η Κίνηση Πολιτών Επανομής σε συνεργασία με την επιτροπή γειτονιάς γηπέδου Αναγέννησης, συγκεντρώνει υπογραφές για να πιέσει προς κάθε κατεύθυνση, με σκοπό την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας που τοποθετήθηκε μέσα στο γήπεδο της Αναγέννησης.
Οι αντιρρήσεις - ερωτήματα που μπαίνουν στον κάθε συνειδητοποιημένο δημότη, είναι πολλά και πρέπει σύντομα να απαντηθούν από τους άμεσα εμπλεκόμενους :
• Γιατί επιλέχθηκε ο χώρος του γηπέδου, όπου καθημερινά αθλούνται εκεί δεκάδες παιδιά ηλικίας 6-15 ετών και όχι ένα άλλο μέρος ανατολικότερα που έχει μεγαλύτερο υψόμετρο και είναι εκτός οικισμού;
• Γιατί δεν τηρήθηκε το όριο των 300μ από την περίμετρο του Τεχνικού Λυκείου;
• Γιατί μια τέτοιας ισχύος κεραία εγκαταστάθηκε μέσα στα όρια του οικισμού Επανομής δηλαδή μέσα σε κατοικημένη περιοχή;
• Γιατί η Περιφέρεια, η διοίκηση του δήμου με την τεχνική του υπηρεσία, το τοπικό συμβούλιο Επανομής και η διοίκηση της Αναγέννησης κράτησαν μυστική την τοποθέτηση της κεραίας από τους πολίτες της Επανομής;
• Ας σημειωθεί ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ) δηλώνει ρητά ότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία εγκυμονούν κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στους πολίτες.

Η θέση της κεραίας εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία όλων μας. Ζητάμε την άμεση απομάκρυνσή της.
οι υπογράφοντες : (ονομ/νυμο - τηλέφωνο)

(μπορείτε να δηλώσετε την συμπαράστασή σας υπογράφοντας ηλεκτρονικά εδώ:

http://www.ipetitions.com/petition/EPANOMI?utm_medium=email&utm_source=system&utm_campaign=Send%2Bto%2BFriend
α) με σχόλια παρακάτω, β) με μήνυμα στη σελίδα μας (εδώ ή εδώ), γ) με mail στο : politesepanomis@yahoo.gr ή επικοινωνώντας με κάποιο μέλος της ΚΠΕ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.