Όπως ξέρετε, η φιλειρηνική διαμαρτυρία πολιτών της Επανομής, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κίνησης Πολιτών Επανομής, και παραβρέθηκαν στο γήπεδο προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία σχετικά με τις επιβλαβείς επιπτώσεις από την ανέγερση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, μεγάλης ισχύος, μέσα στο γήπεδο Επανομής, οδήγησε σε 7 συλλήψεις συνδημοτών μας με την κατηγορία της παρακώλυσης αθλητικών αγώνων.
Επειδή ο αθλητικός νόμος είναι αυστηρός και οι ποινές που αντιμετωπίζουν οι φίλοι μας δεν είναι μικρές, ζήτησαν και πήραν αναβολή της δίκης για την Τετάρτη 15/1, στις 12 το μεσημέρι.
Μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι υπογραφές που έχουν μαζευτεί αλλά μεγαλύτερο θα παίξουν τα ψηφίσματα συμπαράστασης από τους φορείς και τις συλλογικότητες του τόπου μας.
Γι αυτό, όσοι ανήκετε σε κάποιο σύλλογο, φροντίστε μέχρι αύριο βράδυ να μας παραδώσετε υπογραμμένο ένα έντυπο που κυκλοφορεί για να συμπεριληφθεί στο φάκελο υπεράσπισης των 7 κατηγορουμένων.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων… ΚΠΕ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.