Αντί να κοιτάξουν να αντιμετωπίσουν την εικόνα ανυπαρξίας και ανικανότητάς τους που αποπνέουν ως δημοτική αρχή. Αντί να βρουν τρόπους να ανακτήσουν την ενότητα της δημοτικής τους παράταξης που έχει τριχοτομηθεί. Αντί να καθίσουν να εργαστούν επιτέλους για τη βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη Θερμαϊκού και να φροντίσουν να απομακρύνουν την πιθανότητα της οικονομικής κατάρρευσης του Δήμου, που ολοένα και πλησιάζει περισσότερο. Αντί να σχεδιάσουν προγράμματα και να υιοθετήσουν προτάσεις που θα συντελούσαν στη καλύτερη αποκομιδή απορριμμάτων σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Ασχολούνται - σχολιάζοντας και κριτικάροντας - με την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού. 
Στο έντυπο ΠΕΡΑΙΑ του Ιούνη, ο εκδότης του και Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης με δημοσίευμα που φέρει τον τίτλο "Η Πρωτοβουλία και οι επόμενες εκλογές" επιχειρεί να: 

  • κατηγορήσει - με αστήρικτες κατηγορίες - για διπροσωπία την Πρωτοβουλία, 
  • αποδομήσει - με έωλους βερμπαλισμούς - τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της
  • "αποκαλύψει" - με αυθαίρετα συμπεράσματα - την δήθεν πρόθεσή της να διαμορφώσει δημοτική παράταξη
Ας παρακολουθήσουμε τις "αναζητήσεις" του κ. Λαζαρίδη:

Το δημοσίευμα βασίστηκε στο  άρθρο Η Πρωτοβουλία και η Δημοτική Αρχή που επιχειρούσε να ξεκαθαρίσει τη θέση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας και συμπεριλαμβάνεται στο 2ο φύλλο της @νεξάρτητης που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον ενδεχόμενη απάντηση της Πρωτοβουλίας.

Ακτιβιστής

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ακόμα και αυτό νάναι αλήθεια... που
    βρίσκεις το κακό;Μήπως τρέμει η καρέκλα σου;Μακάρι οι άνθρωποι της πρωτοβουλίας, να αναλάβουν μπάς και ξεβρωμίση ο τόπος από τους κλέφτες και τα λαμόγια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.