Θα ηταν ενδιαφερον να κανετε ενα μικρο ρεπορταζ για την διακοπη υδροδοτησης στην Ανω Περαια, στα σπιτια που βρισκονται επι τις Ολυμπιαδος-Σμυρνης-Νικης-Κυπρου(δε ξερω αν υπαρχει κ σε αλλα οικοδομικα τετραγωνα παρομοιο προβλημα).
Το νερο κοπηκε χθες το απογευμα περιπου στις πεντε η ωρα. Επανηλθε για λιγο το ξημερωμα(γυρω στις εξι το πρωι) και σταματησε ξανα. Εκτοτε, μεχρι αυτη την ωρα(16:45) παραμενουμε χωρις νερο πολλες οικογενειες.
Το ιδιο πραγμα ειχε συμβει και την προηγουμενη εβδομαδα.

Περιμενω να ενημερωθειτε κ να μας ενημερωσετε αμεσα, διοτι ο δημος αδρανει να βγαλει μια ανακοινωση.
Ειναι κριμα να κανουμε καταγγελια και να φωναζουμε τον εισαγγελεα για την ελλειψη νερου διχως προειδοποιηση απο τον Δημο και την ΕΥΑΘ. Ηδη πολλοι γειτονες σκεφτονται να κινηθουμε ομαδικα μεσω νομικων διοτι εχουμε εξοργιστει(ειδικα οσοι εχουν παιδια).

Ενας δημοτης.

Ακτιβιστής: Οι πρώτες πληροφορίες μας επιβεβαιώνουν την καταγγελία και αναφέρουν ιδιαίτερα οξυμένο πρόβλημα που οφείλεται στην ελλειμματική παροχή νερού. Επιβεβαιώνεται ότι δεν επαρκούν οι γεωτρήσεις.  Με μια νέα γεώτρηση επιχειρείται να δοθεί μόνιμη λύση στο πρόβλημα. Μέχρι να γίνει αυτό υπάρχει φόβος ότι οι διακοπές θα συνεχιστούν.
Κάποτε θα πρέπει με μακρόπνοους σχεδιασμούς και προγράμματα ΕΣΠΑ να δοθεί οριστική λύση. Τι καλά θα ήταν αν τα 2.805.500, και ενδεχόμενα πολλαπλάσια ποσά, δινόταν για την αποκατάσταση των χρονίων ζητημάτων της υδροδότησης και της καθαριότητας;

Σχετικές αναρτήσεις: 

Όταν λεφτά υπάρχουν ....και σπαταλιούνται.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

9 comments:

  1. Μόλις τώρα έστελνα ένα mail δίνοντας αυτή την πληροφορία και εγώ.Ζούμε στην Ανω Περαία στην περιοχή Μεταμορφώσεως έξω από το χωριό.Η κατάσταση είναι ζοφερή! Δεν σηκώνει κανείς τα τηλέφωνα.Ποτίζουμε τα ζώα μας με μπουκάλια νερού που αγοράζουμε, να μην μιλήσω για αυλές, ζαρζαβατικά, λουλούδια... Δεν έχουμε νερό εδώ και 2 ημέρες...ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ.Εχουμε μικρά παιδιά και δεν μπορούν ούτε τα δόντια τους να πλύνουν, ούτε τα χέρια και είναι Ιούλης....καύσωνας!! Δεν έχουμε νερό για την τουαλέτα, δεν έχουμε ένα αγαθό για το οποίο πληρώνουμε αδρά έναν Δήμο τουλάχιστον αδιάφορο.Λυπάμαι και είμαι θυμωμένη, όχι θυμωμένη έξαλλη! Κοιμάστε όρθιοι και είστε ανάξιοι! Δήμαρχε είσαι μικρός και λίγος...αλλά μάλλον εσύ έχεις νερό!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ
    Μια άπλητη Δημότισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, θα κινηθούμε νομικά είναι η μόνη απάντηση για την απαξίωση τους...Ντροπή στο Δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε χρόνο τα ίδια,Κύριοι συνέλθετε επιτέλους δεν μπορεί εγώ να μην δικαιουμε να πλυθώ με αυτόν τον καύσωνα για να έχει ο τουρίστας στο ξενοδοχείο όλη την μέρα νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυριοι αν δωσετε 100Ε και αγορασετε ενα πιεστικο και ενα δοχειο 500λιτρα θα λυθει το προβλημα σας, αλλλα ειστε ματζηριδες και δεν θελετε να δωσετε ουτε 1Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. delbizis ελπίζω να το λες ειρωνικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαφώς και ο george delbizis ΔΕΝ ειρωνεύεται. Κυριολεκτεί.
    Είναι αυτή η επανομίτικη κλανομαγκιά και βλαχοεξυπνάδα. Σνομπάρει ένα κόσμο που υποφέρει απο έλειψη νερού εδώ και τρείς μέρες, ενώ παράλληλα έχει πληρώσει πανάκριβα τη σύνδεση, επίσης πανάκριβα και το κυβικό του νερού. Νομίζει οτι έτσι ''προστατεύει'' τη δημοτική αρχή χωρίς την απαιτούμενη ευαισθησία να αποδώσει έστω και τη τυπική ευθύνη του Δήμου για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κατακαλόκαιρο
    οι δημότες του και μάλιστα με αυτόν τον καύσωνα.
    Στο χωριό μας λέμε ''η μόρφωση δεν πάει χαμένη''. Στην περίπτωσή μας απλώς πάει στράφι. Του επιστρέφω τον χαρακτηρισμό ''ματζηριά'' με τη μεταφορική του έννοια.
    Ματζηριά ίσον έλλειψη λογικής, ευαισθησίας και γνώσης της πραγματικότητας, τουτέστιν μακριά απ' τον κ... μας και όπου θέλει ας
    μπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στον κύριο George Delbigis έχω να απαντήσω ότι έχουμε πιεστικό κύριε ...νερό δεν έχουμε ούτε σταγόνα...κι όταν δεν υπάρχει νερό το πιεστικό καίγεται...και κάτι άλλο...εύχομαι αν κάποτε βρεθείς σε ανάγκη, να πέσεις πάνω σε έναν άνθρωπο σαν εσένα...κι αν κατηγορείς εμένα για ματζήρη στα λεφτά εσύ είσαι ματζήρης στην ανθρωπιά!!!
    Η άπλυτη Δημότισσα που πλέον πλένεται με το σταγονόμετρο... αλλά δεν βαριέσαι τουλάχιστον δεν είναι πια άπλυτη!! Άλλωστε και άπλυτοι και ματζήριδες πάει πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας μην μαλώνουμε για τα πιεστικά και τέτοια γιατί και αυτά δημιουργούν έμμεσα πρόβλημα στην υδροδότηση.Ας απαιτήσουμε μαζικά,ως πολίτες αυτού του δήμου, να γίνουν ότι έργα χρειάζονται τέλος πάντων για να έχουμε νερό το καλοκαίρι.Ζω στην Περαία από το 1996 και πάντα υπάρχει πρόβλημα.Δεν φτάνει που αγοράζουμε το νερό(εμφιαλωμένα)γιατί δεν εμπιστευόμαστε κανέναν με αυτά που έχουν γίνει,δεν φτάνει που αφήσαμε τους μικρούς κηπάκους στις οικοδομές στο έλεος πια να ξεραθούν γιατί κανείς δεν μπορεί πλέον να πληρώσει για το νερό και την αποχετεύση που μας χρεώνουν,έχουν το ΘΡΑΣΟΣ και βγαίνουν με τις ντουντούκες και λένε ότι πρέπει να κάνουμε οικονομία στο νερό!!Ποιό νερό ρε...! Να κάνουν κανένα έργο με τα λεφτά που τους πληρώνουμε τόσα χρόνια και να πάνε να ελέγξουν τις μονοκατοικίες πάνω από το δρόμο προς Μηχανιώνα(στο ύψος του ραντάρ) που τα νερά από τα ποτίσματα τους ξεχειλίζουν μέχρι έξω και κάνουν αυλάκια και από την λάσπη κοντεύεις να κολλήσεις με αυτοκίνητο!!! Ας μην μαλώνουμε αλλά να ενωθούμε για το κοινό καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψάχνω ώρες τώρα ,μήπως και βρω κάτι που να αφορά ειδικά την σημερινή διακοπή νερού ,γιατί σημερα ,ειλικρινά τα έχω πάρει πιο πολύ από ποτέ !
    Σήμερα από τις 8 η ώρα το πρωί ,με το που ήρθε το ρεύμα λόγω του ότι υπήρξε πρόβλημα από την καταιγίδα ,είπα να ανάψω ένα 5λέπτο το θερμοσίφωνο για να κάνω μπάνιο . Με το που έκλεισα το θερμοσίφωνο ,κόπηκε και το νερό ! Είναι 18:50 το απόγευμα και ακόμα δεν έχει έρθει . Προσπαθώ να πιάσω γραμμή στην ΕΥΑΘ ,αλλά δεν υπάρχει κανείς ,ώστε να μου πει τι τρέχει ,αφου αναγκάζομαι ,όπως και εσείς επί πολλά χρονια τώρα να κάνω ότι κάνετε ,έχοντας πάντα και πλέον ,εις γνώσιν μου ,ότι όταν καλοκαιριάζει ,μέσα στην ζέστη ,κάποιοι "κύριοι" μας κόβουν το νερό λόγω έλλειψης λέει ! Μένω κάτω στην Θερμαικού 8 χρόνια τώρα ! Επί 8 ολόκληρα χρόνια μια λύση δεν έχουν βρει ! Έλλεος "κύριοι" ! Εμείς κανονικά πληρώνουμε τις χρεώσεις ,τους φόρους και τα πάντα ! Γιατί πάντα και σε όλα να φταίμε και να την πληρώνουμε εμείς και αλλιώς πέρα των λίγων χρημάτων που μας έχουν μείνει πια ;
    Ένα απλό μπάνιο και ένα πλύσιμο πιάτων θέλουμε να κάνουμε και δεν μπορούμε ! Καλοκαίρι είναι και θα έπρεπε να υπάρχει νερό ! Επιτέλους ! Σοβαρευτείτε και κάντε για μια φορά κάτι σωστό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.