Από την home page της ιστοσελίδας του Δήμου (ναι αυτής που κόστισε τον Αλή και τον μπασή και που αδυνατεί ως φαίνεται να λειτουργήσει ικανοποιητικά παρά την πρόσληψη ειδικού συμβούλου για την ανάπτυξή της, βλέπε εδώ) πληροφορούμαστε πως "τρέχει"  Επιδοτούμενο Πρόγραμμα για Ανέργους νέους έως 29 ετών. Εξ' όσων γνωρίζουμε δεν στάλθηκε κάποιο δελτίου τύπου ώστε να το γνωστοποιήσουμε σε περισσότερους δυνατόν ανέργους της περιοχής ώστε να ωφεληθούν (αν και δελτία τύπου με τις παρουσίες του Δημάρχου, με μικρότερο ενδιαφέρον,   μας αποστέλλονται συχνά - πυκνά).
Φροντίσαμε λοιπόν να το ελέγξουμε ώστε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερομένους αναγνώστες μας.
Διαπιστώσαμε πως το πρόγραμμα έχει λήξει από τον Μάϊο και μάλιστα έχει ανακοινωθεί και ο πίνακας αποτελεσμάτων. Παρόλα αυτά η ανακοίνωση παραμένει αναρτημένη και ενημερώνει για αμοιβές 2.400 - 2700 ευρώ για κάθε άνεργο, στο πεντάμηνο.
Ελπίζουμε να είχε αναρτηθεί έγκαιρα και να την πήραν είδηση αρκετοί νέοι συμπολίτες μας και να μπήκαν στο αντίστοιχο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.
Όσοι δεν προλάβατε, ενημερωθείτε εκ των υστέρων ....

Ο Δήμος μας ενημερώνει όλους τους ανέργους νέους έως 29 ετών ότι μπορούν να  δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα «Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών» που άμεσα θα προκηρυχθεί  από το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και υπάγεται στο Ε.Π «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».
Μέσα στα πλαίσια του προγράμματος οι άνεργοι προβλέπεται να εκπαιδευτούν
  • σε θεωρητικό επίπεδο για 80 ώρες 
  • στο πρακτικό μέρος για 5 συνεχόμενους μήνες σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ
  • Συνολική Αμοιβή 2.700, 00€ μικτά για αποφοίτους AEI/TEI.
  • Συνολική Αμοιβή 2.400, 00€ μικτά για αποφοίτους υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
-          Κέντρο Εκπαίδευσης που υλοποιεί την Δράση:  ΚΕΚ I LEARN
-          Τηλ Επικοινωνίας:  2315004500, 2115001600 end_of_the_skype_highlighting
Ε- mail:  p.stergiou@ilearn.gr
Για Εκδήλωση Ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά:  http://bit.ly/Ya6E2a

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.